Случващото се около терасата на бившия шеф на КПКОНПИ Пламен

...
Случващото се около терасата на бившия шеф на КПКОНПИ Пламен
Коментари Харесай

Големият взрив и терасата на Пламен Георгиев

Случващото се към терасата на някогашния началник на КПКОНПИ Пламен Георгиев е доста показателно и е извънредно забавно за науката.

От една страна то е доказателство, че терасата е необикновен тип материя. Или по-скоро антиматерия. А както е известно, антиматерията е формирана от античастици, по този начин както материята се състои от частици. При допир на частици и античастици, те се нулират, а масата им се трансформира в сила.

Терасата на Пламен Георгиев е прелестна илюстрация за антиматерия. При до момента й с частиците, кварките, електроните и протоните формиращи структурата на такива материални държавни институции като КПКОНПИ, Национална агенция за приходите и прокуратурата, се породи и упования за науката резултат - цялостна анихилация и отменяне на явлението.

Няма тераса, няма проблем, няма спор на ползи, няма спекулация и корист със служебно състояние. Няма. Нула.

Редно е да се означи, че процесът на анихилиране докара до обособяване на сила.Проявлението й бе регистрирано в Министерския съвет, където на свое съвещание предходната седмица кабинетът се занима с някогашния началник на антикорупционната комисия Пламен Георгиев. Правителството, съвсем като Европейската организация за нуклеарни проучвания (ЦЕРН), работи професионално и строго научно. В резултат в коридорите на Министерски съвет се случи мини-Голям гърмеж, който изстреля Георгиев от антиматериалната му тераса на дипломатическа работа чак във Валенсия - като един напълно веществен консул.

Развитието на историята с въпросната тераса може да се огледа и въпреки това, отново научна, несъмнено, само че през призмата на сексологията. В този случай се оказва, че размерът има значение. И каквото и да си приказват скептично настроените хора - колкото по-голям, толкоз по-добре. Ако терасата на Пламен Георгиев беше някаква дребна тераска върху панелен блок в Люлин, надали в този момент щеше да го огрее слънцето над Валенсия, нали?! Щеше ли да бъде оценен от държавното управление като кадърен посланик, заслужен да ни съставлява в Испания, за какъвто даже Георгиев надали в миналото се е мислел?

Но българското държавно управление, сходно на ЦЕРН, е по тази причина - да дебне мига и да предлага научни доказателства за Големия гърмеж, вследствие на който се е появила страната България. И е извънредно време да зарежем сантименталната визия за родоначалника Аспарух, порещ водите на Дунава върху дорестия си жребец. Не, родоначалникът е Бойко Борисов, яхнал своя черен джип.

И докле е ГЕРБ на власт, този свят облик би трябвало да стане новият държавен герб.

Не е прав Слави Трифонов... И в случай че е решил да преименува партията си, най-добре е да я назова "Има такава страна ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР