Случвало ли ви се е някога да искате да знаете

...
Случвало ли ви се е някога да искате да знаете
Коментари Харесай

Google Maps ще позволява споделяне на състоянието на живота на батерията ви

Случвало ли ви се е в миналото да желаете да знаете дали някой се е прибрал безпроблемно в къщи след дълга вечер, само че да не съумеете, тъй като на въпросния човек му е паднала батерията на смарт телефона? Е, към този момент можете да не се притеснявате толкоз в сходни случаи. Експерти са разкрили код в бета версията на новата актуализиция на Гугъл Maps за Android, който прави допустимо шерването на положението на живота на батерията, дружно с местоположението на потребителя. Разбира се, можете да получите единствено общ ориентировъчен диапазон, защото равнището на сила в батерията се трансформира във всяка една минута, само че, все пак, тази функционалност би могла да бъде доста потребна.

Прочетете още: Как да увеличим продуктивността на смарт телефон с Android Oreo?

Новият код на Гугъл Maps също по този начин загатва, че ще можете да споделята вашите постоянно употребявани направления и точното време, за което по принцип стигате до опредлени точки от тях, както и директни пътища до обичани точки, които евентуално могат да повлияят на напътствията на приложението.

Все още не е ясно по кое време тази функционалност ще бъде налична за потребление. Подобни скрити кодове могат да бъдат тествани в действително време, без това наложително да излиза наяве на всички консуматори, и, надлежно, да бъдат задействани и деактивирани по осмотрение на основателите си. Но самият факт, че Гугъл работи върху сходна опция, подсказва, че компанията желае да разшири функционалностите на услугата си за шерване на местонахождение.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР