Случвало ли ви се е ентусиазирано да обяснявате на някого

...
Случвало ли ви се е ентусиазирано да обяснявате на някого
Коментари Харесай

3-те зодии, които се влюбват най-лесно

Случвало ли ви се е въодушевено да обяснявате на някого по какъв начин сте срещнали мъжа на живота си, до момента в който сте чакали на опашка в банката и той ви е изискал телефонния номер, а отсрещната страна да възкликне отегчено: „ Леле, много бързо се влюбваш “? Ако отговорът е „ да “, то вие несъмнено сте една от следните 3 зодии, които се славят с " най-слабите ангели "...
Близнаци
Жената Близнаци е от тези девойки, които могат да завържат прелестен диалог с всеки един мъж на празненството, даже оня чудноват вид, който стои в ъгъла и гледа в една точка, написа " Флагман ". Ако усети същия предразположен на диалози и закачки юноша, тя незабавно си мисли, че е бясно влюбена и целият ѝ свят се оцветява в розово. За нея е доста значимо постоянно да има човек до себе си и даже той да бъде надалеч от идеала ѝ за съвършеното гадже, тя няма да го зареже от боязън да не остане сама.
Рак
Раците живеят в собствен личен свят и в случай че срещнат човек, който не се пробва неистово да ги измъкне от там, те ще се врекат във безконечна честност още на идващия ден... Как по този начин на идващия ден? Направо на часа са нахлузили брачната халка и булото и тичат в галоп към олтара...Е, не в действителност, несъмнено, това се случва единствено в фантазиите им. Да мислят разумно не е мощната им страна в любовните афери, по тази причина страстта е главният мотор и задвижва с лекост процеса на влюбване. Чувството им за неустановеност също играе основна роля, защото, когато са в близки връзки с някой, те могат да му доверят целия си свят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР