Случвало ли ви се е да си мислите нещо и

...
Случвало ли ви се е да си мислите нещо и
Коментари Харесай

5-те зодии, които притежават способността да четат мислите ви

Случвало ли ви се е да си мислите нещо и в същия миг някой от обкръжението ви да го каже на глас? Много необичайно, нали? Има хора, които имат доста мощна вътрешен глас и чувство към другите, толкоз мощни, че като че ли могат да прочетат мислите им. Всеки има своята заложба и кой знае някои хора може би в действителност четат мисли или просто добре им се получават съвпаденията. Все отново, има някои зодии, при които това се следи постоянно. Ето кои зодии като че ли четат мислите ви.

Водолей – те също умеят да усещат хората и да схващат какво другите си мислят както за тях, по този начин и за съответната обстановка. Сякаш знаят какво ще се случи, какво ще кажат другите, какъв ще е изходът на създалата се обстановка. Хубавото е, че в случай че някой опита да заговорничи срещу тях, те към този момент го усещат и знаят. Това им разрешава бързо да сформират проект за деяние и да се измъкнат. Те са същински късметлии във връзка с тази своя заложба. Тя постоянно ги защищава от недоброжелатели и им оказва помощ да решат проблемите си, изключително тези, при които има забъркани и други хора.

Овен – ужасно подсъзнателен е и може да усети, когато нещо неприятно ще се случи или наближава заплаха. Затова, в случай че сте човек от тази зодия, се фокусирайте върху себе си и своя живот. Не се натоварвайте с непознатите проблеми. Слушайте вътрешния си глас, той ще ви води.

Везни – доста добре знаят какво се върти в главата на хората към тях. Често употребяват това за свои облаги, манипулират и знаят по какъв начин да реагират във всяка обстановка. Не се учудвайте, в случай че чувате от Везни да изричат на глас вашите мисли. Все отново за тях е значимо да не прекаляват с тази своя дарба и да я употребяват за положително, тъй като всичко се връща.

Рак – тези хора имат същински окултни качества. Имат доста добре развита вътрешен глас, която не ги подвежда в никакъв случай. Те сами знаят, че могат да четат мислите на хората и това им оказва помощ да опознаят индивида доста добре още на първата среща. Опитайте да употребявате това за положителни каузи.

Скорпион – можете да накарате индивида насреща да си мисли каквото вие пожелаете и можете да разберете какво си мисли индивида против вас. Това са вашите качества, които упражнявате доста ловко. Всяко нещо обаче си има своите граници и е значимо да употребявате силите си за положително, тъй като в противоположен случай неприятното може да се стовари върху вашата глава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР