Случва се така, че понякога нещо не се случва в

...
Случва се така, че понякога нещо не се случва в
Коментари Харесай

Ако твърде дълго чакате нещо в този живот…

 жена-чака-на-спирка

Случва се по този начин, че от време на време нещо не се случва в живота ви доста дълго, макар всички усилия.

Мисля си, че в случай че нещо не се случва дълго в живота ви, макар всички ваши усилия и многократни опити, значи то и не трябва да се случва. Поне не и в този момент. Или не с този човек. Или не на тази работа. Не при тези условия.

Така за вас ще бъде по-добре. Дори в случай че в този миг ви е болно и протичащото ви се коства незаслужено, след това, след доста години, ще благодарите на живота за това, че ви е избавила от още по-големи премеждия.

Когато не печелех изявленията за работа, се огорчавах. По-късно чух да вземем за пример, че шефът по личния състав се сменя в тази компания всяка половин година. Когато мъжът демонстрираше интерес, звънеше, пишеше, само че не искаше среща, аз недоумявах. После разбрах, че живее с момиче в неразбираем статус и с мъгливи връзки.

Когато не можах да разреша казуса с жилището, се ядосах. Няколко години по-късно си купих двустаен апартамент вместо едностаен.

И аз съм уверена, че в случай че мъжът дълго не ви предлага брак, а след няколко години въпреки всичко го принудите, в дълготрайна вероятност щастието ще изчезне.

Може би това е известна истина – не разбивайте затворена врата. Но всеки би трябвало да го усети самичък. Ако сте създали няколко крачки към задачата и не се получи, би трябвало да отстъпите. Да пуснете обстановката. Да обърнете внимание на нещо друго.

Може би след това ще измените логаритъма на дейности, ще измененията метода или методът за реализиране на задачите ще загуби новост.

Ще пристигна време и всички порти ще се отворят, в случай че знаете какво желаете. Или в случай че не се отворят, за вас е по-здравословно и щастливо да не бъдете там.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР