Случва се постоянно - знаменитости се срещат известно време, обвързват

...
Случва се постоянно - знаменитости се срещат известно време, обвързват
Коментари Харесай

Звездните двойки, които не живеят заедно

Случва се непрекъснато - звезди се срещат известно време, обвързват се и заживяват дружно, както вършат множеството двойки. Но всяко предписание си има изключение.

Понякога сътрудниците избират да живеят настрана, като аргументите за това са доста. При Том Брейди и Жизел Бюндхен, да вземем за пример, това е в следствие от брачни проблеми. Двамата се вричат в любов през 2009 година, радват се на две деца, и наподобява, че има съвършен живот и връзка - най-малко до момента. На 15 септември източници на CNN, показват, че двойката живее настрана на фона на клюки, че са изпаднали в сложен миг в брака си. Преди това пък, в изявление за ELLE, Бюндхен приказва намерено за терзанията си по отношение на решението на Брейди да се върне към футбола.

По-рано същата седмица Том показа, че не е чествал Коледа или Деня на благодарността от 23 години и непрекъснато пропуща рождени дни, сватби и погребения. " Мисля, че идва миг в живота, когато си казваш: " Знаеш ли какво? Наситих се и имам задоволително, време е да продължа, да се концентрирам върху други части от живота ".

Том Брейди и Жизел Бюндхен не са единствените звезди, които не живеят под един покрив. Нека разберем кои са останалите звезди, съгласно селекция на Star Insider.

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък
 Снимка 587837
 

Известно интервал от време, двамата прекарват по четири нощи в къщата на Полтроу, като идващите три Фалчък се връща в неговия дом, където е с децата си. Въпреки това, в изявление през 2019 година, Гуинет заявява, че ще заживеят дружно.

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик
 Снимка 587838
 

Звездата от " Сексът и градът " и нейният брачен партньор са женени от 1997 година, тъй че може би има някаква сериозна причина да живеят под разнообразни покриви. Съобщава се, че двойката е купила прилежащи къщи и макар че парцелите са свързани, всеки от тях обитава лично жилищно пространство.

Дейвид и Виктория Бекъм
 Снимка 587839
 

За футболната звезда и Posh Spice фамилията е най-важното. И може би по тази причина откриха метод да останат дружно, макар че постоянно им се случа да пътуват сами сред Съединени американски щати и Обединеното кралство. Твърди се, че живеят в обособени крила на имението си в Оксфордшир във Англия.

Джулия Робъртс и Даниел Модър

Носителката на Оскар и операторът сключват брак през 2002 година Двамата са намерили метод да съблюдават здравословна отдалеченост, когато е належащо. Съобщава се, че Робъртс е построила на съпруга си  " колиба за сърф " за милиони от другата страна на улицата от вкъщи им в Малибу.

Доналд и Мелания Тръмп
 Снимка 587840
 

Източници разкриват, че Доналд и Мелания Тръмп са спали в обособени спални, до момента в който са били в Белия дом. Както и че двамата пренощуват в разнообразни хотелски стаи, когато пътуват.

Ашли Греъм и Джъстин Ървин
 Снимка 587843
 

През 2016 година моделът живее в Ню Йорк, до момента в който Ервин е в Лос Анджелис. Греъм споделя недосегаемото предписание, което са спазвали: " Не оставаме повече от две седмици, без да се забележим ".

Джейми Чънг и Брайън Грийнбърг
 Снимка 587845
 

Джейми Чънг и Брайън Грийнбърг може и да са женени, само че е било належащо да живеят разграничени поради работата. Чунг прекара шест месеца в Атланта, до момента в който Грийнбърг беше в Ню Йорк. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР