Случката е станала в 8.20 часа в района на Западен

...
Случката е станала в 8.20 часа в района на Западен
Коментари Харесай

Пътник Без Билет Скочи На Контролата В Софийски Трамвай! Ето Какво Последва, Видео!

Случката е станала в 8.20 часа в региона на " Западен парк ". Пътникът е бил без постоянен превозен документ. При влизането на проверяващите той се е опитал да си купи занапред билет. Контрольорите са го помолили да слезе на идната спирка, което е провокирало нецензурни изрази от страна на пасажера. На идната спирка той слиза и там са му поискани документите за инспекция от полицията. Пътникът се нахвърля с нецензурни изрази против представители на органите на реда, които са го арестували. Отведен е и арестуван в 9-то РПУ. По информация на ЦГМ той ще бъде съден по бързата процедура за дребно безчинство ", се споделя в формалното известие.

От ЦГМ припомнят, че пътуването с постоянен превозен документ е безусловно обвързване на всеки пасажер, който употребява публичния превоз, а контрольорите са служебни лица, чиято работа е да наблюдават за редовността на пасажерите и в случаи на нарушаване да извършват отговорностите си.

В обществените мрежи се появиха голям брой мнения, които показват отвращение от грубия арест на младия мъж, до момента в който нарушители се разхождат на независимост. Други обаче декларират, че недоумяват по какъв начин може постоянни пасажери, които непрекъснато си заплащат за градския превоз, да пазят гратисчии.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР