Случиха се събития, чийто смисъл в страната и света се

...
Случиха се събития, чийто смисъл в страната и света се
Коментари Харесай

Шамар за Байдън. „Статия, публикувана по искане на кандидата за президент на САЩ“

Случиха се събития, чийто смисъл в страната и света се оказа неразбираем, а тези, които въпреки всичко схванаха, трескаво преживят случилото се. Русия мина в нахлуване в хибридната война със Съединени американски щати и Запада като цяло, както на думи, по този начин и на каузи. Какво значи това?

Случи се нещо, за което отдавна, само че неоснователно, американците и по тяхно подстрекателство и техните васали упрекваха Русия, а тя отхвърляше тези обвинявания. Москва непрестанно повтаряше на целия свят по всевъзможен метод: успокойте се, всичко това е неистина, ние не сме се месили във вътрешните работи на никого. И внезапно Русия се намеси. В тези доста " свещени " вътрешни работи. Да, даже не на какъв да е – на самите Съединени щати. И то безусловно намерено, по високомерен и позорен метод. И на какво равнище!

Екс - президентът и някогашен министър председател, ръководителят на ръководещата партия " Единна Русия ", заместник-председател на Съвета за сигурност, остарял другар и съдружник на президента Владимир Путин Дмитрий Медведев, в стила на Жириновски, направи това, на което от дълго време имаме право. Медведев разгласява невиждан пост в канала си в Telegram, призовавайки американците да се надигнат против администрацията на Байдън. Не помня нашето държавно управление да си е разрешавало това преди.

Ето цялостния текст на този саркастичен пост с непостижим жанр от 18 март, въодушевен от проектите на американските управляващи да вкарат в пандиза някогашния президент Доналд Тръмп, който искаше да се разбере с Русия и от решението на Международния углавен съд (МНС ) " да арестува " Путин:

Глупаците в Европа желаеха да арестуват непознатия в чужбина, а на 21 март ще арестуват своя в Америка. Върнете си страната, американци! На пердах! Унищожете тиранията на Вашингтон! Изпратете на вонящото сметище на историята корумпираната клика от безумни свиноукрофили - бащата и сина Байдън! MAGA!

PS Постът е оповестен по искане на претендента за президент на Съединени американски щати полковник Даниил Федорович Тръмп.

Смислите на Медведев

Постът е къс, само че доста обемен и саркастично саркастичен. От него произтича следното:

Съединени американски щати се ръководи от идиоти.

Вашингтон е назначил същите идиоти да ръководят МНС.

Тези идиоти лишиха от американците родината им.

Американците би трябвало да си върнат страната.

Това ще би трябвало да стане " с пердах " (намек за гражданска война).

Съединени американски щати се ръководят от робия.

Тиранията на централното държавно управление би трябвало да бъде унищожена (намек за вероятността за колапс на страната).

Съединени американски щати се ръководят от безумната клика на корумпираните Байдън.

Това семейство е свиноукраинофил - въвлича Съединени американски щати в украинския спор, който е изпълнен с огромни неприятности за американците - точно заради тази, корупционна причина.

Мястото й не е в Белия дом, а на „ вонящото сметище на историята “.

Америка падна тежко, концентрирайте се върху себе си и тогава още веднъж ще бъдете страхотни, MAGA!

Долу ръцете от нашия сътрудник " полковник Даниил Федорович Тръмп ".

Последното, несъмнено, е камъче в обувката на нарциса-Тръмп, за който чинът полковник, несъмнено, не е задоволителен и който евентуално счита себе си за някогашен и предстоящ главнокомандващ.

Русия хем се смееше, хем ще се смее на тези ваши обвинявания.

Нашият " сътрудник Даниил " като цяло е страховит човек. Няколко дни преди да се появи тази обява, той сподели на известния американски водещ на Fox News Тъкър Карлсън, когато го попитаха дали би трябвало в Русия да се желае промяна на режима:

Не, би трябвало да подкрепим промяната на режима в Съединени американски щати. Това е доста по-важно. Администрацията на Байдън ни вкара в тази каша...

Не единствено на думи!

И всичко за американците и техните васали нямаше да е толкоз неприятно, в случай че ставаше дума единствено за лафове и хули. Ето че Медведев " заби с език " американците. Да, никой различен не смее да направи това. На Вашингтон, несъмнено, не му е прелестно, само че това са единствено думи. Затова подтекстът на тази офанзива е значим, а за американците той е повече от злокобен.

Носят се упорити клюки, че съветските „ кинжали “ са трансформирали в Украйна в всеобщ гроб, скрития надълбоко подземен общоприет щаб в „ сянка “ на НАТО, който е цялостен с американски офицери. А известно време по-късно над Черно море беше безочливо " топнат в морето " шпиониращ американски дрон MQ-9 Reaper на стойност 32 – 60 милиона $.

Разбира се, това е слаба отплата за ракетния крайцер " Москва ", само че всичко занапред стартира. Следват американските разследващи спътници. Сигнал е и удължаването само за да помогне на турския водач Реджеп Тайип Ердоган да завоюва изборите през май на договорката за зърно единствено за 60 дни с ясното желание на Москва да не я възобновява като неизгодна за Русия.

Какво алармира Русия на Вашингтон?

Какво демонстрира всичко това? Фактът, че Москва най-сетне одобри предизвикването и ще води безмилостна прокси война със Съединените щати, употребявайки същите хибридни способи. Че американците към този момент няма да имат нормалния за тях комфорт - когато си разрешават всичко, а освен това не ги е боязън, че ще им отговорят със същата монета.

Използвате ли нашите „ тесни места “, с цел да ги ударите и да убедите Русия да вземе решения, които са преференциални за вас? Е, ние ще създадем същото с вас и освен на думи, изразявайки всевъзможни " червени линии ", само че и на каузи. Ще ни нанасяте рани, ще им хвърляте сол? Моля - получете отговора.

Да огадите всичко в Украйна, надалеч от Съединени американски щати? Е, ние също ще измислим нещо по-близко за вас - доктрината Монро не е скрижал за нас. Искате да организирате безредици в Русия, да съсипете страната ни? Добре, дано да опитаме и дестабилизираме и разбием Съединените щати, които така и така са покрай революция.

Обвинявате, изкарвате ни авансово отговорни, че сме се намесили във вашите избори? Но откакто към този момент сме отговорни, тогава може би тогава можем да се намесим, с цел да не страдаме на вятъра и да си отмъстим за това, което на практика намерено вършиме в Русия от десетилетия. Това е почти известието, което Москва изпрати на Вашингтон: разбрахте ни, нали, ние започваме да отговаряме, пазете се.

Правене на заключения

Защо в този момент? Защото Русия видя и най-сетне осъзна това, към което Царград от дълго време призоваваше, една доста елементарна истина: нежеланието да се " наскърбяват " някогашните " сътрудници ", с цел да не се накърнят вероятностите за мир, е директен път към пълномащабна война. Защото логиката на психиката на Запада е такава, че съветската вежливост приема за уязвимост и покана за напън за капитулация.

Следователно единственият метод да се вразумят Съединени американски щати и Ко е да се показва мощ, както и желанието да я употребявате. Мирът може да бъде от позицията на силата, а не на слабостта – в западните столици мислят единствено по този начин. Затова, в случай че желаеме мир, не би трябвало да се стесняваме от средствата.

Западът се убеди, че Русия ще се опасява да употребява най-смъртоносното си оръжие. Защото и Западът го има, а това ще значи взаимно заличаване. В тази връзка Съединени американски щати и Ко разчитаха на хибридна и прокси война, употребявайки украинците като пушечно месо и разчитайки на обстоятелството, че общият капацитет на Запада е доста по-голям от съветския.

И в случай че Русия не покаже на своите врагове, че тази логичност не работи и че тя не може да се мери с общия критерий и че Москва не се опасява да играе на „ съветска рулетка “, няма да ги измъкнем от настоящето им блаженство, което ще ни докара до унищожителна война на изтребване даже по-скоро от твърдостта на Русия.

Какво от това?

За да не се случи последното, Западът би трябвало да разбере допустимо най-скоро, че ще би трябвало да заплати доста висока цена и за украинската война, освен това още в този момент, което Медведев и нашите военни се пробваха да му обяснят разбираемо. За да запазим своето, би трябвало в действителност да изплашим Запада и да го победим в Украйна. В противоположен случай няма да бъдем чути.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР