Случи се ! – снимка на мистериозен извънземен организъм“, и

...
Случи се ! – снимка на мистериозен извънземен организъм“, и
Коментари Харесай

Случи се ! – снимка на мистериозен извънземен „организъм“, и първото официално обявено доказателство, че извънземните съществуват

Случи се! – фотография на тайнствен извънземен „ организъм “, и първото публично оповестено доказателство, че извънземните съществуват, настояват учени.Съществото е намерено посредством хващане с мощни магнити на части парчета и прашинки от космоса. Според откривателите това творение е „ живо създание “.Професор Милтън Уейнрайт от Бъкингамския университет твърди, че фотографията потвърждава, че има живот отвън Земята.Уейнрайт изясни, че фотографията демонстрира кристал от сол, където странното създание с рогца живее. Той добави, че има съвпадане с хипотезата за панспермия и животът не е единствено на земята а е трайно заселен в галактическото пространство.

 Доказа се, че „ организмът “ е изцяло живо създание. Източник на изображението: Университета в Бъкингам
Доказа се, че „ организмът “ е изцяло живо създание. 
Източник на изображението: Университета в Бъкингам„ Снимката илюстрира това, което считаме за извънземни микроби високо в стратосферата “, сподели професор Уейнрайт.
„ Нашият екип провокира много неспокойствие през последните две години, като твърди, че тези микроби непрестанно идват на Земята от космоса. Нашите критици уверено отхвърлят работата ни, само че към този момент никой не е дал жизнеспособно различно пояснение на нещата които сме разкрили.Той споделя, че това е завършен организъм, който се е придържал към зрънце сол. Зрънцето съдържа доста редки детайли като диспрозий, лутеций, неодим и ниобий.Откритите частици няма по какъв начин да са от земята поради масата си, която няма по какъв начин да са пренесени от земната повърхнина до стратосферата. Именно заради тази причина би трябвало да са пристигнали от космоса, съгласно Уейнрайт.Той е подсилен от сътрудника Чандра Викрамасингхе, за който от дълго време споделя мнение, че не сме сами във Вселената. Уикрамасингхе и астробиологът Генсуке Токоро са разгласили изследване, в което са заключили, че има извънземни микроби.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР