Случайност или не, реалността е точно такава. Ето ги фамилиите,

...
Случайност или не, реалността е точно такава. Ето ги фамилиите,
Коментари Харесай

Някои от най-известните фамилии в историята и проклятията, които тежат над тях

Случайност или не, действителността е тъкмо такава. Ето ги семействата, докарали си гнева на ориста под формата на проклятия.

Гети

През 1957 година най-богатият човек в света съгласно Форбс бил Джон Пол Гети. Колкото пари имал, обаче, толкоз бил и свидлив. По тази причина семейството си навлякла проклинание, което явно проработило, защото на първо време умира брачната половинка му, а по-късно италианската мафия отвлича сина му. Впоследствие момчето се прибира без ухо, депресира се и демонстрира наркотична взаимозависимост.

Грималди

За проклятието, което виси над семейство Грималди, е виновен принц Рение Първи, който изнасилва младо момиче, което се оказва магьосница. Тя проклела него и фамилията му да бъдат нещастни с сътрудниците си. Доказателство за реализирането му е гибелта на дамата на Реие Трети, както и несполучливите бракове на дъщерите му.

Гинес

По време на Втората международна война се появява понятието Проклятието над Гинес. Двама от семейството са убити малко преди края на войната. Това слага началото на серия самоубийства и произшествия. Някои полудяват, други умират неуместно, член от фамилия Гинес губи живота си поради банкет на медикаменти, поради който изгубва схващане и се удавя в личната си вана.

Кенеди

 Над фамилия Кенеди тегне проклинание

За проклятието над тази фамилия има две версии. Според едната бащата на Джон Кенеди не разрешава на равин и почитателите му да се молят, вследствие на което той проклина цялото му фамилията. Втората версия е обвързвана с прокълнато богатство, открито от прадядото на Кенеди.

Онасис

Тази фамилия изживява същинско злощастие, защото тя си навлича проклятието на Кенеди. Това се случва при брака на Аристотел Онасис и Джаки Кенеди. Синът им умира в самолетна злополука, а след 5 години майка му сама лишава живота си от тъга. Самият Аристотел умира от заболяване, а малко след него семейството губи и сестра му, която умира от сърдечен удар.

Фамилия Лий

 Проклятие гони фамилия Лий

Става дума за бащата на Брус Лий, който ядосал представители на китайската търговия. Те проклели всички мъже от фамилията да изгубят живота си млади. От боязън семейство Лий почнали да споделят, че Брус е име на жена, в опит да заблудят ориста и проклятието.

Хабсбургите

Проклятието им идва поради владетеля на Австро-Унгария – Франсис Йосиф, който убива сина си, тъй като е взел участие в протест против страна, оказал се несполучлив. Следва серия от смъртни случаи за семейството.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР