Случаите на ковид нарастват и ще продължават да нарастват. Сега

...
Случаите на ковид нарастват и ще продължават да нарастват. Сега
Коментари Харесай

Ива Христова: Пикът на ковид ще е през втората половина на август

Случаите на коронавирус нарастват и ще не престават да нарастват. Сега са значими ограниченията, където можем да го ограничим този пик. Много е мъчно да се предвижда, по кое време ще пристигна пика на коронавирус, само че въпреки всичко това ще бъде евентуално към средата и втората половина на август.

Това сподели по бТВ проф. Ива Христова, шеф на Националния център за заразни и паразитни заболявания.

За мен тези ограничения в София и други градове не са изключително строги, в смисъл не се постанова някакво затваряне и ограничение на заведения за хранене, на бизнеси. Това бяха ограничения, които бяха по този начин мощно целесъобразни до момента, а в този момент стават наложителни. Всъщност носенето на маска е нещо доста значимо, това е най-лесното, което можем да създадем, с цел да се предпазим и е потвърдено в каква висока степен в действителност оказват помощ маските, тъй че си заслужава прочут дискомфорт, с цел да се предпазим и да предпазим и другите хора.

Мерките не би трябвало да са по-строги, би трябвало контролът да е по-голям и да имаме разумност, по този начин вътрешна, добави проф. Ива Христова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР