Словесните шамари, които Панайот Панайотов и Кичка Бодурова си разменят,

...
Словесните шамари, които Панайот Панайотов и Кичка Бодурова си разменят,
Коментари Харесай

Скандалът продължава Панайот Панайотов удари Кичка под кръста

Словесните плесници, които Панайот Панайотов и Кичка Бодурова си разменят, освен, че не стихват, само че влизат и в много дейна фаза, макар че привидно обстановката с компрометирания концерт в Бургас е ясна.

След като в последна сметка Кичка Бодурова организира концерта си в Бургас без сътрудника си Панайотов, той, на собствен ред, ще направи същото след броени дни в " Кино Кабана " в столицата.

Певецът разгласи също, че прави нова ария, в която ще участва фразата " мижав интерес ", която се трансформира в същински хит в обществените мрежи. Парчето ще бъде и една от изненадите на концерта му на 10 август.

Припомняме, че израза " заради мижав интерес ", отключил враждата сред Панайот Панайотов и Кичка Бодурова, стана паметен след абсурда посред им, при който артистът разгласи, че няма да пее на концерта на колежката си в Бургас. Според нея пък, повода за неучастието е грубото му отношение и горивото, за което Панайотов желал да му бъде платено. Освен това по думите на Кичка, Панайот наричал нейни сътрудници " сульо и пульо ", което считала за израз на грандоманщина.

" Такива случки, инфекции сред нас в шоубизнеса, се случват на годината няколко пъти, тъй като едни споделят едно, а други не си удържат на думата. Всеки желае място под слънцето. Това е шоубизнес ", обяснява Панайотов. И отрече цената на горивото да е повода за абсурда, написа " Блиц ".

" Аз трябваше да бъда специфичен посетител на този огромен концерт на Кичка Бодурова в Бургас. Но по този начин съм решил, по този начин съм постъпил, тъй като мога. А и видях в интернет схема на салона и продажбите за концерта бяха доста мижави. Дано към този момент всичко да се е напълнило и да е друга обстановката, само че тогава на мен по този начин ми пристигна, по този начин ми текна ", аргументира още изпълнителят решението си.

Междувременно от " Кино Кабана " оповестяват, че за концерта на Панайот Панайотов към този момент всички билети са продадени. 1800 души са декларирали интерес при потенциал 20-150 седящи места и още толкоз правостоящи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР