Словакия отваря от утре магазините за несъществени стоки, както и

...
Словакия отваря от утре магазините за несъществени стоки, както и
Коментари Харесай

Словакия облекчава COVID рестрикции, но само за ваксинирани

Словакия отваря от на следващия ден магазините за несъществени артикули, както и някои услуги за имунизираните против Covid-19, до момента в който в същото време удължава локдауна за другите и затваря някои учебни заведения, заяви здравният министър Владимир Ленгварски, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28919
Страната с 5,5 млн. население през последните седмици се бори с една от най-тежките коронавирусни талази в света, налагайки двуседмично затваряне на магазини и услуги за всички до през днешния ден.

Ленгварски искаше да удължи локдауна до 16 декември и да облекчи ограниченията за имунизирани от 17-о число на месеца. Но държавното управление се стреми да ускори имунизациите и избра да облекчи ограниченията за имунизираните и да ги резервира за останалите до 9 януари, заяви БНР. 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28919  Финландия възнамерява наложителна имунизация против COVID-19 за здравните служащи Финландия възнамерява наложителна имунизация против COVID-19 за здравните служащи  1652 са новите случаи на ковид 1652 са новите случаи на ковид  Словакия ще отвори още веднъж магазините за имунизираните и ще удължи локдауна за неимунизираните Словакия ще отвори още веднъж магазините за имунизираните и ще удължи локдауна за неваксинираните
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР