Сложната некоалиция, която управлява, за пореден път показа, че може

...
Сложната некоалиция, която управлява, за пореден път показа, че може
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: цялата власт - на съветите!

Сложната некоалиция, която ръководи, за следващ път сподели, че може да се изпоизлови за гушите по всеки мотив. Особено когато мотивът е над 2,5 млрд лева - колкото е бюджетът на София.

Колкото и да е сякаш мажоритарно по места, Борисов тежко изригна, че ПП-ДБ ще берат кахъри, в случай че и в столицата, както да вземем за пример във Варна, създадат болшинство с хората на " Възраждане ". Заплаши ги дори и със западните посланици - ще брани евроатлантизма, един тип.

На това " Да, България "  реагира, като категорично забрани на своите хора да влизат в синергия с фаши... пардон - с представителите на Костя по места.

Оказа се обаче, че Борис Бонев не е обещавал сходно нещо. 

Все отново прогнозата на Клуб Z е, че по-скоро най-после ще намерят общ език.

Всички тези " ресурсни войни " (ако може по този начин да назовем същинската им същност) се водят на фона на следващия неправилен вот на съмнение. И несполучлив.

Засега...

.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР