Следвайте Гласове в .Този парламент беше мъртвороден и въпросът беше

...
Следвайте Гласове в .Този парламент беше мъртвороден и въпросът беше
Коментари Харесай

Костадинов: ГЕРБ избраха тези машини и сега са недоволни, защото не контролират машините

Следвайте " Гласове " в.
Този парламент беше мъртвороден и въпросът беше какъв брой време ще издържи. Това съобщи в предаването " Денят стартира " на Българска национална телевизия водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.  " ГЕРБ избраха тези машини и в този момент са недоволни, тъй като не управляват машините ", съобщи водачът на " Възраждане ". Той посочи, че от партията са предложили премахването на " Информационно обслужване ", която " оформя " изборния резултат и е неконтролируема.

Той дефинира като неуместно настояването служебният кабинет да се намеси в " действителната политическа игра " посредством внасянето на бюджет за идната година.
" Това го трансформира в участник, а служебният кабинет няма такава роля. От друга страна служебният кабинет търпи рецензия, че в Конституцията тъкмо това не е написано ", разяснява Костадинов.
По думите му, страната може да се оправи и с продължаването на настоящия бюджет, който е обновен в средата на годината. Намираме се в невиждана обстановка, не е ясно дали ще можем да внесем оферти сред първо и второ четене, сподели водачът на " Възраждане ".

Той дефинира като разумно нарастването на минималната работна заплата, предвид на инфлацията, само че не е сигурен, че решението за нейното покачване ще може да бъде дефинитивно признато.
" Решението би трябвало да бъде 100-процентово подкрепено, когато приказваме за фундаментални проблеми като размера на минималната работна заплата ", сподели Костадинов.
Според него в естествените европейски страни няма значение по какъв начин се гласоподава, а какъв брой, а в България въпросът е кой управлява гласуването.
" ГЕРБ избраха тези машини и в този момент са недоволни, тъй като не управляват машините ", съобщи водачът на " Възраждане ". Той посочи, че от партията са предложили премахването на " Информационно обслужване ", която " оформя " изборния резултат и е неконтролируема.
Цялото изявление вижте във.
 
01 Дек 20223801 Дек 20227001 Дек 202211701 Дек 20225201 Дек 20225630 Ное 20223853КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Ное 2022152919 Ное 202296329 Ное 202230924 Sep 20223084
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР