Следвайте Гласове в Руските военни заявиха днес, че с вчерашните

...
Следвайте Гласове в Руските военни заявиха днес, че с вчерашните
Коментари Харесай

Москва обяви, че с масирани ракетни удари по Украйна е спряла пратка чужди оръжия

Следвайте " Гласове " в
Руските военни обявиха през днешния ден, че с вчерашните си масирани удари, довели до прекъсвания на тока в цялата страна, са предотвратили доставка на задгранични оръжия за украинските сили, съобщи Франс прес, базирайки се на съветското министерство на защитата. Ударен бил и пункт, в който в сепаратистката Донецка национална република били ситуирани непознати наемници.

" В петък, 16 декември, с високоточно оръжия с огромен обхват с въздушно и морско базиране беше нанесен масиран удар по украински системи за военно ръководство, по военно-промишления комплекс и енергийни обекти, осигуряващи активността им. Целта бе реализирана ", съобщи представителят на военното министерство генерал Игор Конашенко, цитиран от ТАСС.
" В резултат на удара беше предотвратена доставката на оръжия и муниции задгранично произвеждане, блокирано беше напредването на запаси на (украинските сили) към зоните на бойните дейности, прекратена беше работата на предприятия за произвеждане и ремонт на оръжия (...) ", съобщи министерството. Поразен бе и " пункт на краткотрайна дислокация на непознати наемници в Донецката национална република ", в региона на град Красний Лиман, сподели Конашенков.
Вчера Украйна сподели, че е наранена oт нови съветски ракетни удари, които са довели до спиране на водоснабдяването на столицата Киев и спиране на електрозахранването в цялата страна, останала на студено. Нападенията бяха наказани като " военни закононарушения " от Европейския съюз.

17 Дек 202210017 Дек 202231417 Дек 202275917 Дек 202254917 Дек 202289217 Дек 2022255КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202246116 Дек 202244617 Дек 20227124 Sep 20223456
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР