Следвайте Гласове в .Мъжът, нападнал съпруга на председателката на Камарата

...
Следвайте Гласове в .Мъжът, нападнал съпруга на председателката на Камарата
Коментари Харесай

Мъжът, нападнал съпруга на Пелоси, искал всъщност на нея и да ѝ счупи коленете, ако не признае лъжите на демократите

Следвайте " Гласове " в.
Мъжът, нападнал брачна половинка на председателката на Камарата на представителите на американския Конгрес Нанси Пелоси, не призна виновността си в съда в Сан Франциско, предадоха международните организации. Пред следователите той обаче е декларирал, че е желал да нападне и други политици и членове на техните фамилии. Нападателят е споделил на разпитващите го, че е тръгнал на " самоубийствена задача ", демонстрират правосъдни документи. Нападателят е желал да нападна в действителност Пелоси и да ѝ  " счупи коленете ", в случай че тя не признае лъжите на демократите, се споделя в правосъден документ. Той влезнал в дома на семейство Пелоси в петък сутринта, като носел и въже, ръкавици и тиксо. Нападнал мъжа на Пелоси с чук. Пол Пелоси съумял обаче да набере незабавния номер 911.

Задържаният за насилието Дейвид Депепи се появи за малко в правосъдната зала и бе пратен от съдията в предварителния арест.
На мъжа, който е на 42 години, бе отказано стартиране под гаранция и му бе неразрешен всевъзможен контакт с Пелоси  или брачна половинка й, както и да се приближава на по-малко от 135 метра от тяхната къща в Сан Франциско, където бе осъществена експанзията предишния петък.
Властите счита, че обвиненият за закононарушението е имал желание да похити председателката на Камарата на представителите. Това може да му коства 20 години затвор. За експанзията над мъжа й той може да получи до 30 години затвор.

Депепи, който живеел в гараж в дребен град покрай Сан Франциско, споделил в  последните месеци в обществените мрежи изявления, в които се твърдяло, че изборите в Съединени американски щати са откраднати или че имунизациите против Ковид не дават резултат. Според дъщерята на негова някогашна другарка наскоро той се насочил и към крайнодесните последователи на тайни теории.
Адвокатът на Депепи - Адам Липсън, пък съобщи, че желае да бъде направена оценка на психическото положение на клиента му.
Според прокурорите по случая нападението над Пол Пелоси е било политически стимулирано.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
02 Ное 20221402 Ное 20223701 Ное 2022457201 Ное 2022100001 Ное 202266101 Ное 2022828КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022100219 Окт 202259721 Окт 2022113124 Sep 20222311
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР