Следвайте Гласове в ЕС остава единен в подкрепата си за

...
Следвайте Гласове в ЕС остава единен в подкрепата си за
Коментари Харесай

Борел: ЕС ще подкрепя Украйна до победата, а какво е победа, решават украинците

Следвайте " Гласове " в
Европейски Съюз остава обединен в поддръжката си за Украйна, съобщи през днешния ден висшият европейски представител по външната политика и сигурността Жозеп Борел след края на съвещанието на европейските външни министри в Брюксел. ЕС ще бъде с Украйна до украинската победа и украинците сами ще дефинират какво е успеха за тях, добави Борел, оповестява кореспондентът на Българска телеграфна агенция в Брюксел Николай Желязков.

Жозеп Борел разясни, че Европейски Съюз и страните от Общността са дали до момента на Киев военна помощ за най-малко осем милиарда евро. Тази помощ се явява 45 на 100 от размера на средствата, обезпечени от Съединени американски щати, посочи висшият представител. 
Борел заяви, че до края на месеца се чака да стартира работа обучителната задача за най-малко 15 хиляди украински бойци. По неговите думи образованията ще се правят в няколко страни от Европейски Съюз.
Ще продължим с интернационалната изолираност на Русия, както и с ограничаващите ограничения. Готови сме да продължим да усилваме глобите и да преследваме намесата на други страни, изключително които дават оръжие и военна поддръжка (за Русия) - Иран и Беларус, добави Борел. Никога не сме твърдели, че глобите ще решат войната, само че те способстват за усложненията на съветската армия. Русия търпи големи загуби на бойното поле. Санкциите подкопават опциите на Русия да води война против украинците, учредена на терора, заключи Борел.

Според него съветският президент Владимир Путин не може да завоюва войната в Украйна, нито да победи украинската армия. Той се пробва да компенсира този боен неуспех с причиняване на страдалчество на украинците, съобщи Борел.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
15 Ное 20224213 Ное 202271812 Ное 202253211 Ное 202247611 Ное 2022159709 Ное 2022246КоментариРетранслатора14 Ное 2022 21:34ч.
Много ми е забавно, в случай че същият бой, който го отнасят украинците го отнасят белгийците да вземем за пример, дали това дипломатическо неразбирателство ще се изрича по същият метод?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Разбира се, че нямаше да се изрича по този начин.14 Ное 2022 22:03ч.
Но глупавото съветско управление атакува не Белгия, а Украйна. И по тази причина ще загуби и войната, и главата си. А Русия си завоюва смъртен зложелател за идващите 100 година в лицето на най-близкия до руснаците народ. Ако това не е глупава политика, не знам кое е.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун14 Ное 2022 22:15ч.
Момчето населява паралелната действителност в която Херсон е съветски.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати KathrynZen14 Ное 2022 22:30ч.
Приглашаем Ваше дружество к взаимовыгодному сотрудничеству в направлении производства и поставки РќРёРѕР±РёР№ РќР±Рџ-1Р° - Р “РћРЎРў 26252-84 и изделий из него. - Поставка концентратов, и оксидов - Поставка изделий производственно-технического назначения (электрод). - Любые типоразмеры, изготовление по чертежам и спецификациям заказчика. сплав 44_bad6
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Отечествен фронт15 Ное 2022 2:51ч.
Ха Ха Ха Русия си спечелила смъртен зложелател за идващите 100 години. Само че идващите две години няма да има такава страна Украйна, която е изкуствено поддържана от разпадащият се Европейски Съюз. Само директните загуби на укрофашистите възлизат общо на 406 хиляди убити и ранени укровойници и 53 хиляди убити наемници,предимно поляци и румънци.Ако войната продължи до пролетта наркомана зеля няма да има към този момент постоянна войска и нато и ес ще би трябвало да активизират такива идиоти като теб да се бият за една изчезнала страна на картата на света. А старика Борел не желае да си признае че 50 страни се бият против Русия която не могат да победят.А парите които дава Европейски Съюз на украйна не са на дъртия Борел а от твоят джоб.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати viva15 Ное 2022 7:02ч.
Отечествения фронт не е наясно, че Русия отиде да е бие? Не знам против какъв брой, само че най-малко с един е ясно. А не, че 50 са отишли да се бият с Русия?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ще подкрепящ14 Ное 2022 21:34ч.
С чии пари бе, безсрамник! Колко давате дарения от джоба си, еврогейски търтеи?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати С парите на българските путинофили14 Ное 2022 22:05ч.
Като си помисля за тази подигравка, ми идва да гласоподавам за Израждане.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун14 Ное 2022 22:17ч.
С парите от бъдещите репарации, които ще заплаща Матушката ти.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Омуртаг14 Ное 2022 21:38ч.
Колеги не му се връзвайте на вехтия борелчо.Не го ли виждате,че главата го сърби от вътре и не може да се почеше.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Борел - презрян слуга14 Ное 2022 21:41ч.
Време е за избори. Време е цялата тази чиновническа сган, отпред с такива като Борел, да бъде изметена. Европа се опозори и дискредитира пред целия свят, подкрепяйки отгледаните от Съединени американски щати и Англия нацисти. Тези хора не могат да проумеят, че няма по какъв начин да принудят руснаците да капитулират или да одобряват позорен мир. Виж самоубийството на Европейски Съюз е несъмнено.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати пфу14 Ное 2022 22:02ч.
На този 75 годишен търтей главата не го слуша доста.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Н.Н.14 Ное 2022 22:02ч.
" Борел: Европейски Съюз ще поддържа Украйна до успеха, а какво е победа, вземат решение украинците. " Т.е. да се схваща, че Европейски Съюз ще поддържа Украйна до цялостната им капитулация, след което ще кажат, че капитулацията е победа, както споделиха, че Украйна печели, когато им унищожиха 50% от енергийната инфраструктура.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Разпалването на украинския национализъм14 Ное 2022 22:12ч.
е гениално достижение на американската външна политика. Янките освен разпаднаха Съюз на съветските социалистически републики, блъфирайки с конкуренцията във въоръжаването, само че 32 година по-късно устроиха капан на параноичния Путин, в който той влезе, без да се замисля, вкарвайки Русия в братоубийствена война.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун14 Ное 2022 22:19ч.
Не е чак толкоз комплицирано обяснението като руснаците убият твой непосредствен, разрушат дома ти или те прогонят ставаш родолюбец.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Продажни европейски чиновници14 Ное 2022 22:06ч.
Налагането на наказания на Русия, с цел да страдат руснаците, макар съдбовните последствия за самата Европа, е все едно да искаш да бъде взривена стената на язовир Искър, с цел да се измият веднъж вечно улиците на София.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z14 Ное 2022 22:08ч.
Аз съм Европа и НЕ поддържам никого!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун14 Ное 2022 22:14ч.
А не би трябвало да си в Европа, която мразиш. Трябва да си в Матушката, която обичаш.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати По тази логика14 Ное 2022 22:18ч.
Ти би трябвало да си или на фронта в Украйна, която обичаш, или да чистиш кенефи в Съединени американски щати.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун14 Ное 2022 22:23ч.
Познавам един който доста ненавижда Съединени американски щати и обича Китай и Русия. И ми споделя - ей в случай че може китайците да ги скапят пиндосите. След което щерка му го кани при нея на посетители във Флорида, хвали ми се какъв брой хубаво било и прочие Ето такива пропаднали хора сте рубладжиите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хахаха, " познавам един " 14 Ное 2022 22:25ч.
Аз пък познавам един, дето живя в Съединени американски щати, не му хареса и отиде в Русия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Европа е Русия14 Ное 2022 22:41ч.
а остарялата Европа умря. Обичах доста починалите си родители, само че те няма повече потребност от любовта ми. Та и Европата по този начин.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Отечествен фронт15 Ное 2022 3:06ч.
Чакай Чакай,ти за коя европа си? Щото на континента има 53 страни,27 от тях са във джендър съюза останалите не са.Та уточнявай се за коя европа си.И друго да те светна по въпроса,наглите англосакси реват като на умряло че целият свят бил срещу Русия,само че целият свят е 8 милярда народ и от тези 8 милиарда единствено един милиард са срещу Русия,другите седем милиарда поддържат Русия. Само индия и китай са три милиарда народ без да броя страните от ШОС И БРИКС. вЪПРЕКИ ЧЕ ТОВА ДЖЕНДЪР ЛИБЕРАЛИТЕ съдебна техническа експертиза ПАК МНОГО ТОВА съдебна техническа експертиза ЕДИН МИЛИАРД ЛИБЕРАЛНИ ИДИОТИ РАБОТЕЩИ ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА СВЕТА.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Това се назовава АКРОНИМ, за който не знае14 Ное 2022 22:39ч.
БОрел = Болен Орел
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Чета мненията и от ден на ден се увещавам количеството на българите без мозък14 Ное 2022 23:22ч.
Какво значение има кой къде живее с разбиранията му? Местоживеенето няма никаква връзка с мозък, разсъждения и морал. Това, че някой живее на Запад не значи, че би трябвало да е глупак и да поддържа политиката на Запада.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Н.Н.14 Ное 2022 23:33ч.
Ами просто про-украинските тролове са на равнище детска градина.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре14 Ное 2022 23:30ч.
Зиг Хайл, SS, са на мода.На мода е и избиването на съветско езичните в уСрайна. Слава на Русия. Смърт за всички неонацисти!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Байгън14 Ное 2022 23:47ч.
Ще се откачаме от Украйна, значи. Явно Брюксел се приготвя да вземат завоя, в това са майстори
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съветски " избавител " 15 Ное 2022 0:21ч.
до 14 Ное 2022 23:22ч.-има една неприятна връзка, всеобщо рашибозукът се е преместил на запад, а по-късно хвали РФ. Едно е да си сериозен към проблемите към теб на запад, където живееш, друго е да оправдаваш съветските окупатори и да ги хвалиш за всяка гнусота, която измислят в Кремль. И да приемаш за обикновено, че имаш правото да си кажеш мнението(дори когато е отрицателно) без последствия, а за тези с негативно мнение към Кремль в РФ и БГ да се заканваш с 'народен съд ", Белене и так далее.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Su3815 Ное 2022 0:36ч.
Мдааа... А тези вързаните за стълбове не са ли изразявали свободно мнението си? Да ви имам и пилешки мозък.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Истината към този момент не може да се крир15 Ное 2022 1:53ч.
Путин се оказа изменник на Русия. Той е новият Горбачов. Русия не губи войната на бойното поле, губи я в Кремъл. Това е най-лошия вид на загуба.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Н.Н.15 Ное 2022 2:59ч.
Съдейки по истинността на предходните изказвания, популяризирани от западната агитация, мисля че би трябвало да обърнем изказванията ти на 180 градуса, с цел да получим истината (която " към този момент не може да се крие " ).
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бай Хлипни Дъска15 Ное 2022 8:18ч.
Булгаристански евроатлантици, всяка заран целувайте знамето и пейте съветския химн! Не лайте по соросоидните медии!!! Ще дойдем и ще проверим!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати И ние проверихме15 Ное 2022 9:01ч.
Накрая някой би трябвало да загаси лампата.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати тралала15 Ное 2022 8:54ч.
Да, някои още не са си напълнили задоволително сметките, та ще чакаме успеха на украинците. Пък и не сме обеднели задоволително.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати майор Майор15 Ное 2022 8:57ч.
Война сред неонацистка и феодална страни, индуцирана от неолиберални психопати. Има вид внуците на този дядка да не остареят поради дейностите на тези дето го хранят и него самият.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022156619 Окт 202279114 Ное 202260824 Sep 20222687
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР