Следвайки тенденциите за все по-нарастваща необходимост от грижа за здравето,

...
Следвайки тенденциите за все по-нарастваща необходимост от грижа за здравето,
Коментари Харесай

Горска терапия и активности на открито в Пампорово и комплекс "Перелик 5*"

Следвайки трендовете за все по-нарастваща нужда от грижа за здравето, Пампорово възражда района като дестинация за климатолечение, възобновяване, подсилване и укрепване на имунната система в унисон с естествените запаси.

На територията на курорта гостите могат да се включат в дейна седмична стратегия " Горска терапия " с ежедневни разнородни пешеходни и велотурове. В авантюристичен парк " Язовира " са обособени зони за интензивности и релакс. Всички гости могат да се възползват от атракциите, подобаващи както за деца, по този начин и за възрастни - въжена градина, нинджа парк, фитнес навън, лов на риба, детски тролей, втурване с туби, разходка с колела и доста други.

Емблематичният за Пампорово хотелски комплекс " Перелик 5* " разполага с съвременен медицински център, част от Body & Soul Spa Lounge , който предлага на своите посетители дейни стратегии и процедури за профилактика и възобновяване, основани на биоенергията на околната среда, високи равнища на негативна йонизация и фитонциди, кристално чист въздух, тишина и успокоение.

В петзвездния комплекс са интегрирани нови технологии за филтриране на водата и въздуха, чрез ситуирани концентратори на анионен О2. Новата технология е ефикасна в битката с нездравословните вируси и бактерии и обезпечава здравословна и безвредна среда както за отмора, по този начин и за образуване на конгресни прояви от всевъзможен вид. Конгресен център " Перелик " е ситуиран на повърхност от 2700 кв.м и съставлява добре плануван и обезпечен на най-високо техническо равнище комплекс от 5 зали с общ потенциал 1100 места.
Реклама
Един от най-големите профилирани паркове за планинско колоездене в района " Велопарк Пампорово " предлага огромно многообразие от трасета и направления за планинско колоездене с друго равнище на компликация, изцяло оборудван дрешник за наем на колела и екипировка, както и готови веловодачи, които оказват помощ за първи стъпки в " маунтин байка " или за затвърждаване на уменията.

През уеб страницата на курорта могат да бъдат направени директни резервации за хотелско настаняване в хотел " Перелик 5* " и за спомагателни услуги (лифт карти и наем на велосипеди) с атрактивни отстъпки.

За поредна година Πaмпopoвo e нoминиpaн в влиятелния интернационален ĸoнĸypc нa World Ski Awards " Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт в Бългapия зa 2022 година ". Всички могат да поддържат Пампорово, като гласоподават на:
За повече информация: 070017702 Реклама


Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР