Следващият път, когато възнамерявате да обидите някого, като го наречете

...
Следващият път, когато възнамерявате да обидите някого, като го наречете
Коментари Харесай

Не произлизаме от маймуните ли? Няма да повярвате какво направи тази!

Следващият път, когато възнамерявате да обидите някого, като го наречете "маймуна ", ще би трябвало да помислите доста съществено преди този момент. Защо ли? Ами, прекомерно евентуално е да останете меко казано озадачени от видеото, което ще видите след секунди.

На фрагментите се вижда на пръв взор конюнктура, в която няма нищо тревожно или извънредно. Но в случай че знаете предисторията, ще помислите съществено по въпроса от кое място сме произлезли и дали маймуните в действителност са просто животни, или разполагат с доста по-внушителен разсъдък, в сравнение с сме си представяли.

Действието се развива в град Сасарам, щата Бихар. Животинчето, което виждате, е ранено при незнайни условия и е пристигнало изцяло по лична воля дружно с детето си в локална болница. Маймуната отишла на личен ход в лечебното заведение и търпеливо изчакало, до момента в който лекарите му извърнат внимание. За задачата седнало на софа за прегледи.



В първия момент, когато маймуната била видяна с дребното си, лекарите се уплашили, само че в следствие разбрали, че животното има потребност от помощ, защото е с ранена зурла.

За минути пред кабинета, в който била призната маймуната, се образувала навалица от любопитни наблюдаващи, които снимали прегледа. Тя показала и необикновено самообладание и успокоение, до момента в който ѝ бъдат осъществени нужните операции, които несъмнено не били приятни. А откакто прегледът завършил и маймуната получила услугите, които явно е очаквала, лекарите помолили присъстващите да освободят входа на кабинета. След това маймуната си отишла на разположение с дребното си спокойно и цивилизовано.

 маймуна

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР