Мълния порази човек в София. Инцидентът е станал малко преди

...
Мълния порази човек в София. Инцидентът е станал малко преди
Коментари Харесай

Апокалипсис в София! Мълния порази човек, Околовръстния път под вода

Мълния порази човек в София. Инцидентът е станал малко преди 19:00 часа в столицата покрай бензиностанция в столичния квартал „ Младост “-1.

Мъж на 30 години  се е разминал на косъм от мълнията. Той е с изгаряния по ръцете и краката, оповестяват от Спешна помощ.

Линейката е пристигнала на място незабавно след получен сигнал за случая. Спешните медици са  оказали първа помощ на потърпевшия незабавно.Той е откаран в Окръжна болница – УМБАЛ „ Света Анна “, като заплаха за живота му няма.

Апокалипсис в София! Мълния порази човек, Околовръстния път под вода (ВИДЕО) 22.05.24 20:24 Валерия Велева: КЕШ-гейт няма да отшуми скоро. Сякаш сме при започване на цунами 22.05.24 19:57 Комисията за отбрана на потребителите с нов ръководител 22.05.24 19:50 Един умрял и ранени след тежка верижна злополука край Варна 22.05.24 19:16 Официално! Гонзо към този момент е президент на БФС 22.05.24 18:41

В последните няколко часа в София е истински апокалипсис, а бурята не стихва.Читатели на SafeNews изпратиха фрагменти, на които се вижда че,  Околовръстното шосе в столицата се е трансформирало в река.

https://safenews.bg/wp-content/uploads/2024/05/burya-1.mp4

Градушка с размерите на орех удари първо столичните квартали Студентски град, „ Мусагеница “ и обособените елементи на ж.к. „ Младост “, където придвижването беше съвсем невероятно.

Задръстванията към главните булеварди на София бяха километрични.

 

https://safenews.bg/wp-content/uploads/2024/05/burya-2.mp4

Силна стихия блокира летището в столицата. Най-засегнат беше регионът по бул. „ Цариградско шосе “, където градушката и бурята засегнаха придвижването. Според сигнали на читетели на SafeNews, летището в столицата е било блокирано поради мощната стихия, а самолетите изчакват на място.

Към момента градският транспорт се движи на всички места, като се изключи автобусна линия №8, която е пренасочена към ул. ”Искърско шосе “. Извършва се наблюдаване на речните корита и общинските язовири, които са в нормите.

НИМХ издаде предизвестие от първа степен – жълт код, за обилни по количества превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици в Западна България. Количествата на преваляванията ще са сред 20 и 35 литра на квадратен метър, а в обособени, основно планински региони, до 45-50 литра на квадратен метър.

Извършва се наблюдаване на речните корита и общинските язовири, които към този час са в норма.

Източник: bTV

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР