Следващия понеделник зрителите на сериала „Белези“ ще се срещнат с

...
Следващия понеделник зрителите на сериала „Белези“ ще се срещнат с
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева за „Белези“: Това не е сериал, а е истински филм

Следващия понеделник феновете на сериала „ Белези “ ще се срещнат с един нов персонаж, само че познато лице – Ирен Кривошиева. В студиото на „ Тази заран “ тя описа повече за ролята си.

Актрисата показа, че доста хора, които чакат появяването ѝ, считат, че ще играе ролята на майката на Никола (Иво Аръков), само че към този момент е ясно, че ще бъде майката на Боян (Пенко Господинов). Тя ще се опита да изиграе ролята си, като се сложи на мястото на личната си майка. Самата Ирен също има наследник, само че признава, че се държи с него доста по-различно, в сравнение с героинята ѝ в сериала.

Снимка: bTV Media Group

„ Много забавно върви ходът на действието. Много нови лица, доста забавна работа с артисти и същински друго отношение. Почти всички идваме от някъде – един от Финландия, различен от Англия, трети от Америка “, описа тя.

Ирен Кривошиева е доста впечатлена от метода, по който се работи в „ Белези “. Според нея това не е елементарен сериал, а по-скоро филм в няколко елементи, защото нищо не е преждевременно. Всичко се изпипва и актьорите имат право да вършат по няколко опита, с цел да дадат най-хубавото от себе си.

Снимка: bTV Media Group

Актрисата разяснява и триумфа на Мария Бакалова, която получи номинация за „ Оскар “. Тя й пожела триумф и изрази убеденост, че в случай че всички в България го желаеме задоволително, премията ще отиде при нея.

Ирен от години живее в Съединени американски щати и не схваща отрицателното отношение на доста българи към страната: „ След толкоз години живот в Америка мога да кажа, че Америка сбъдва фантазии “.

На уеб страницата може да прочетете още за сериала:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР