Следващите няколко месеца ще бъдат истинско изпитание за онлайн платформата

...
Следващите няколко месеца ще бъдат истинско изпитание за онлайн платформата
Коментари Харесай

Идва ли краят на "Нетфликс" доминацията?

Следващите няколко месеца ще бъдат същинско тестване за онлайн платформата „ Нетфликс”. Най-голямата компания за стрийминг на филми е изправена пред сериозна конкуренция, което слага въпроса дали ще успее да продължи световната си доминация.

Анализ на Би Би Си демонстрира, че „ Нетфликс” е построил сериозна база от консуматори, които пък от своя страна носят обилни доходи. Според информацията платформата се употребява от към 153 млн. души, които заплащат месечни абонаменти. Именно поради тях бизнесът към този момент коства над 125 милиарда щатски $.

Очаквано, конкурентни компании започнаха да развиват свои платформи, които да бъдат опция на монопола, който „ Нетфликс” наложи. Предстои на софтуерният колос „ Епъл” да показа “Епъл+”, HBO ще се съревновава с HBO Max, а „ Дисни” - с „ Дисни+”. Освен това компанията на Джеф Безос към този момент дърпа част от онлайн феновете с „ Амазон Прайм Видео”.
Добавиха думите “джедай ” и “светлинен меч ” в Оксфордския речник Те са част от 203 нови думи, които се появяват в речника за първи път
Въпреки това „ Нетфликс” не наподобява да има терзания - компанията разгласи пред вложителите, че конкуренцията е положително нещо. Според тях хората ще бъдат още по-изкушени от това да гледат телевизия и филми онлайн, в сравнение с да се придържат към обичайния метод – пред тв приемника.

Хубавото за „ Нетфликс” е, че броят на клиентите, изключително в Съединени американски щати и Канада, продължава да пораства. Но колосът не съумява да даде съответни причини за това по какъв начин ще наподобява платформата в бъдеще и по какъв начин ще успее да задържи ползвателите си.

Каталогът от филми и сериали, които се оферират в абонамента, малко по-малко понижава. Или най-малко типичен и известни на аудиторията продукции, за които притежателите са дали краткотрайно правата на „ Нетфликс” и в този момент ги изтеглят, тъй като са основали свои стрийминг платформи.
Дженифър Анистън направи замайващ дебют в Инстаграм с " Приятели " Актрисата събра над 8 млн. почитатели за ден
Пример за това е паметният сериал „ Приятели”. Дженифър Анистън и компания бяха присъединени към „ Нетфликс” общността през 2015 година, само че от 2020 година ситкомът ще бъде в ръцете на HBO “Max”. За да компенсира „ голямата загуба”, компанията заплати галактическите половин милиарда $, с цел да придобие правата на „ Зайнфелд” – относително муден и изхабен сериал спрямо десетте сезона на „ Приятели”.

Освен това „ Нетфликс” загуби борбата както за английската, по този начин и за американската версия на „ Офисът”, който отива респективно при “Бритбокс” и „ Пийкок”, благосъстоятелност на NBC. Това за „ Нетфликс” ще значи, че са нужни повече вложения в истински продукции. Въпреки това платформата към този момент има съществено портфолио от лични артикули, които притеглят феновете.
Новият български филм „ Завръщане ” с предпремиера в София Премиерата кино лентата по кината в цялата страна е на 18 октомври
Сред тях са „ Странни неща”, „ Къща от карти”, „ 13 Причини защо” и редица други игрални филми и сериали. Голям шлагер за компанията се чака да бъде филмът „ Ирландецът”, чийто режисьор е именитият Мартин Скорсезе, а в основните функции ще се превъплътят Робърт Де Ниро, Ал Пачино и Джо Пеши.

При всяко състояние растящата конкуренция ще значи повече терзание и по-малко „ Нетфликс енд чил” ( " Разпускане с Нетфликс " на британски, трансформирало се в основна фраза, когато искаш да кажеш, че мързелуваш у дома с половинката си).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР