Следващите два дни ще бъдат ключови за преговори. Ще остана

...
Следващите два дни ще бъдат ключови за преговори. Ще остана
Коментари Харесай

Денков скастри Борисов. Предстоят важни преговори

Следващите два дни ще бъдат основни за договаряния. Ще остана персонално аз вярна на правилото, че мълчанието е злато. За да си дадем късмет договарянията да протекат в подробност със солидна основа и в солидна посока. Това съобщи вицепремиерът в оставка Мария Габриел по време на доклада за активността на държавното управление във връзка с оценката на министрите.

„ Действително имаме цялата основа, цялата предварителна информация, цялото схващане на сложността и на значимостта на процесите, които се случват в България, с цел да влезем градивно в договаряния и да излезем с положителен резултат. Това чакаме в идващите няколко дни. Моля ви, бъдете търпеливи “, прикани и министър председателят в оставка акад. Николай Денков.

По отношение на последната оферта на водача на ГЕРБ Бойко Борисов той съобщи: „ Изказвания ще чуваме най-различни от хора, които постоянно си менят мнението и в границите на едно изявление или от сутринта до вечерта. Свикнали сме с това. Важното е, че договарянията няма да протекат по този метод, а точка по точка, ще забележим къде е несъгласието и къде има разлики “.

„ Въпросът с кой министър и по какъв начин ще работя, важи също толкоз за министър на финансите, както за всеки различен министър “, съобщи в отговор на журналистически въпрос Мария Габриел. „ Сега въпросът е методът, по който се случват решенията, по този начин да са разисквани авансово, добре координирани, че да не се окажем в обстановка, в която ги разбираме от медиите

„ Не желая да мисля за никакви други разновидности оттатък идващите няколко дни, в които хората, които сме в преговорните екипи, сме хора имащи опит, отстояващи полезности и правила и имащи ясна визия за България “, разяснява тя във връзка с идните договаряния сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

„ Дали с първи, дали с втори мандат, няма значение. Аз персонално ще работя да стане с първия мандат “, увери акад. Денков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР