Следващите думи са за всички, които поне веднъж са работили

...
Следващите думи са за всички, които поне веднъж са работили
Коментари Харесай

Малък дом за големи идеи

 Следващите думи са за всички, които най-малко един път са работили от у дома. Тази година сякаш заедно се върнахме в учебните си години и започнахме да водим конферентни диалози с сътрудници, по този начин както пишехме домашни със съучениците си по телефона. Всичко това носи присъщ сексапил, само че и голям брой скрити провокации. Сякаш вдигащите звук членове на фамилията, съседите, свежо проснатите облекла за съхнене и чиниите за миене се трансфораха в неделима част от работната ни среда. В допълнение към това би трябвало да признаем и че огромна част от нас не се радват на неограничен шир вкъщи.

Е, за благополучие дребните жилища от дълго време не са спънка! През 2020та от ден на ден хора избират да влагат във функционални интериорни решения, които наподобяват толкоз примамливо, че всяко известно списание би желало да показа. Дизайнът в скандинавски жанр да вземем за пример залага на най-вече светли тонове, контрастиращи по-тъмни акценти и обикновен, само че впечатляващ жанр. Така даже най-малкото помещение би изглеждало пространно, само че в същото време уютно.

И с цел да бъдем още по-конкретни, ще ви предизвикаме да намерите скритите пространства вкъщи. Откриете ли ги един път остава приятната, само че нелека задача да измислите приложение за тях, избирайки мебели, които могат да бъдат употребявани по разнообразни способи. За да се посветите на това премеждие, несъмнено, ще ви би трябвало и доза  креативност, непокорен дух и визионерски взор.

Преди да побързате да си извършите изводи, си представете задоволително добре подредена баня, с цел да бъде вашето малко СПА бягство и перално помещение по едно и също време или пък хол, задоволително комфортен за детски игри и отмора с чаша вино в ръка. Добре звучи нали?

Още хиляди вдъхновяващи решения и хрумвания за дома можете да намерите в новия концептуален магазин на ИКЕА в Delta Planet Mall, град Варна. Неговото публично разкриване ще бъде на 10ти септември и обезпечено ще откриете най-малко на няколко находки, които пасват на жилището ви без значение от неговия размер. А ако имате потребност от още препоръки, единствено попитайте!  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация?, гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | | Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще! ИЗПРАТИ НОВИНА Септември 2020 година пон вто сря чтв пет съб нед
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР