Следващата седмица ще имаме Акт 15 на интерконектора с Гърция.

...
Следващата седмица ще имаме Акт 15 на интерконектора с Гърция.
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 11.09.2022 г.


Следващата седмица ще имаме Акт 15 на интерконектора с Гърция. Това съобщи в предаването „ На фокус с Лора Крумова ” служебният министър председател Гълъб Донев.

" Те имат доста пари, наели са най-хубавите компании за пиар - и черен, и бял. 30 дни ги няма, по стотинка дневно, бензинът падна с 30 ст. “, съобщи водачът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов в границите на предизборната си обиколка в Хасково.

Ток от България против газ с Азербайджан - такава сделка е била направена по време на визитата на министъра на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов в Баку.

" 11 септември провокира голямо земетресение в душите на Америка и на американците. Спомням си в елементи цялата заран на този ден преди 21 години. Слънчева заран, сякаш умерено, а човек усеща, че нещо е станало. Полицаят пред постройката, където беше офисът на моя екип, сподели бързо да се евакуираме, тъй като стана нещо доста неприятно. Когато влязох в офиса, секретарката беше доста изплашена, тв приемникът беше включен и CNN към този момент предаваше всичко, каквото се случва. Никога няма да не помни страховития полет на хора, които в отчаянието си скачаха от високите етажи на двата небостъргача ".

Не считам, че ни чака толкоз тежка зима каквато не е била преживявана в близкото минало. Може би ще бъде нещо като 2009 година с безпокойствие във връзка отопление, цени на природния газ, само че не виждам нещо кой знае какво изключително.

Индексът на тържищните цени, който отразява цените на питателните артикули на едро в България, се увеличи тази седмица с 0,39 на 100 до 2,073 пункта. Това оповестява Българска телеграфна агенция, базирайки се на данни от Държавната комисия по стоковите тържища и борсите.

Ямболският предприемач Динко Вълев може би ще остане неработоспособен до края на живота си след жесток случай, състоял се край Девня при започване на седмицата.

Говоренето против машинното гласоподаване настройва тези, които нямат подготвеност да гласоподават, да се въздържат от предварителния избор на 2 октомври . Това съобщи заместник-председателят на Централната изборна комисия (ЦИК) пред Българска национална телевизия. Димитър Димитров не счита, че може да се чака следващ костинбродски сюжет на предварителните избори (в печатница в Костинброд няколко дни преди изборите бяха открити голям брой отпечатани над позволените бюлетини и това бе оповестено като опит за машинация с вота). По-интересна ще е борбата за след 5-то място в битката за място в Народното събрание, като има вид и двете последни партии, които са на ръба да влязат, само че има и подобен вид, в който да не влязат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР