Следващата голяма презентация на Samsung е обявена за 26 февруари

...
Следващата голяма презентация на Samsung е обявена за 26 февруари
Коментари Харесай

Бенчмаркът на новия Galaxy J8 показа 4 GB оперативна памет и Android 8.0

Следващата огромна презентация на Samsung е оповестена за 26 февруари по време на MWC. В същия ден компанията има намерение да показа и флагманските модели Galaxy S9 и S9+. Ключовите особености на тези мобилни устройства са новите чипове Snapdragon 845 и Exynos 9810, както и двойната камера в старшия модел.
През идващите две-три седмици компанията има намерение да анонсира новия Galaxy J8 , тъй като устройството се появи в бенчмарк и неговите съществени механически характерности станаха ясни.

GSMarena заяви, че показателят на новия телефон е SM-J720F. В едноядрен режим смарт телефонът показва 1208 точни, а в многоядрен – 4121 точки.



Смартфонът ще има 5,5-инчов HD екран, а това значи, че надали можем да се надяваме на безрамков екран. Останалите особености са операционната система Android 8.0, необявената система-върху-чипа с 8 процесорни ядра с тактова периодичност 1,59 GHz и графичен ускорител ARM Mali-G71. Налични са 4 GB оперативна памет.

Според тази информация, главната камера е с резолюция 12 мегапиксела с поддръжката на Full-HD видео. Предната камера е с много странната резолюция от 7 мегапиксела.

Няма информация за цената и датата на Galaxy J8, само че в случай че телефонът бъде показан на MWC, то това ще бъде първият смарт телефон на Samsung с Оценка за съвместимост Android 8.0.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР