Следваща седмица се подготвя делегация, включваща представители на НС, на

...
Следваща седмица се подготвя делегация, включваща представители на НС, на
Коментари Харесай

„Възраждане“: Делегация ще пътува в САЩ! Ние защо не знаем?

„ Следваща седмица се приготвя делегация, включваща представители на Народно събрание, на Министерството на енергетиката, на БЕХ и на АЕЦ „ Козлодуй “ към Съединени американски щати. Интересното е, че някои от нас тук са членове на комисията по енергетика и нямаме покана, не знаехме, че такава делегация ще се състои, разбрахме го от нашите сътрудници “, изригнаха от „ Възраждане “ в коридорите на Народното събрание.

Ето още акценти от брифинга:

Нито медиите, нито българската общност са наясно, че ще има проведено такова пътешестване.

Смятаме, че тематиката на срещата ще касае енергетиката на България. Само може да предвиждаме, какво и по какъв начин тази делегация ще прави в Съединени американски щати. Разбрахме, че поканените са подписвали заявления за конфиденциалност.

Ако вие медиите смятате, че това е в полза на българските жители, задайте въпроси на членовете на енергийна комисия и на всички, които ще вървят.

„ Питайте ги ще пътува ли тази делегация, по каква тематика, публично посещаване ли е, за какво е тази мистериозност, ще се водят ли договаряния за пазаруване на нуклеарни реактори. Вече има такова решение за създаване на нуклеарни мощности на площадката на АЕЦ „ Козлодуй “ по технологията AP 1000.

Етикети: Възраждане
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР