Следователят Калин Йосифов не може да си намери място от

...
Следователят Калин Йосифов не може да си намери място от
Коментари Харесай

Калин със съдбовно решение в Братя

Следователят Калин Йосифов не може да си откри място от терзание поради изчезналия си сътрудник – Борис. Според него цялото следствие се бави и мисълта, че това може да коства живота на най-хубавия му другар, го побърква. Калин яростно търси още и още следи, които могат да оказват помощ за откриване на истината. Но шефът на отдел “Убийства ” – Черкезов – не позволява такава интервенция от чиновници на ГДБОП в работата на Столична дирекция на вътрешните работи и непосредствено отрязва пътя на Калин в следствието. Готов ли е служителят на реда на по-голяма личностна всеотдайност, с цел да остане в играта, или цената, която би трябвало да заплати, е прекомерно висока за него?

Драго признава пред Лора, че брат му е липсващ. Как ще одобри брачната половинка на Борис стряскащата вест и какво ще предприеме? Бизнесменът е съставил собствен проект за деяние и се пробва да го следва, само че е обезпокоен, че в течение на следствието доста неща могат да се усложнят. Той има огромна молба към Лора, само че каква е тя и какво решение ще вземе бременната жена в тази сериозна обстановка?

Велин е подготвен да изиска втори късмет от фамилията си. Той желае не просто да се извини, а има и  голямото предпочитание да стартира живота си на чисто. Пътят му към Мая и Вики, обаче, е изцяло опустошен и обезвереният татко търси метод да стигне още веднъж до сърцата им. Ще има ли триумф неговият опит или е прекомерно късно да получи амнистия?

Популярността на Симо в учебно заведение пораства непрестанно. Слуховете, че той се движи с същински гангстери му отварят неподозирани порти измежду неговите съученици. Момчето усеща смяната в отношението на останалите и това го окуражава да влезе в ролята на мощен и убеден човек. Дали ролята, която извършва пред другите, може да му даде храброст в действителност да се оправи със своите натрапчиви страхове или битката със слабостите ще се окаже по-трудна от предстоящото?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР