Следователка от Софийската градска прокуратура е била арестувана заради нападение

...
Следователка от Софийската градска прокуратура е била арестувана заради нападение
Коментари Харесай

Следователка е арестувана след нападение срещу полицаи

Следователка от Софийската градска прокуратура е била задържана поради нахлуване против служители на реда, оповестиха от държавното обвиняване. Инцидентът е станал в сряда вечерта в столичния квартал " Света Троица ". Автопатрул бил изпратен пред блок, където празнуавала компания от няколко възрастни и деца. Сигнал до Министерство на вътрешните работи бил подаден поради мощната музика.

Сред празнуващите била и следователката с букви Н.К.–Т. Тя отказала да извърши полицейските разпоредби, откакто ѝ било обяснено, че се нарушава публичният ред.

Според прокуратурата те се държала " надменно, седнала на скамейка и вдигнала чаша с водка ". Полицаите поискали персоналните документи на присъстващите. Докато проверявали нейните, следователката почнала да ги наскърбява. След това напрежението ескалирало и се стигнало до нахлуване против униформените.

" Последвало и нападателно държание от нейна страна по отношение на еднообразен – дърпане за ръка и удряне по рамото. Служителят на реда направил опит да я спре и да ѝ постави белезници. Един от мъжете от компанията - напръскал със спрей полицейски чиновник и блъснал различен в региона на лицето ", оповестяват от прокуратурата.

Следователката и мъжът със спрея били задържани. Повдигнати са им обвинявания за безчинство и са били освободени под гаранция. Срещу следователката ще бъде формирано дисциплинарно дело.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР