Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Задържан

...
Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Задържан
Коментари Харесай

Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута?

Следите водят към Киев, оповестиха от съветския Следствен комитет

Задържан е още един обвинен за терористичното нахлуване. Той е взел участие в скица за финансиране на терористите. 
Следите на поръчителите на терористичното нахлуване в концертната зала " Крокус сити хол “ в Москва, при което починаха 140 души, водят към Украйна. Това оповестиха от съветския Следствен комитет. В изказване пред медиите, което може да видите от телеграм каналът на съветския боен анализатор Борис Рожин, бе оповестено публично, че украинските националисти са плащали за подготовката на атентата в криптовалута. 

„ В резултат от работата със арестуваните терористи, от проучване на взетите от тях механически устройства, от разбора на данните от финансовите интервенции, получените доказателства се свързват с украинските националисти “, разгласи говорителката на Следствения комитет. 

 

„ Следствието има доказани данни за постъпление на изпълнителите на атентата на обилни суми пари и криптовалута, които се употребяват при подготовката на закононарушението “, добави тя. 

Телеграм каналът Москва24 още през вчерашния ден заяви, че интервенцията е финансирана с криптовалута от страна на украинските националисти. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР