Следи от хероин, употребяван през последните три месеца – това

...
Следи от хероин, употребяван през последните три месеца – това
Коментари Харесай

Хероин или побой? Каква е истината за смъртта на вокалиста на Gravity Co?

Следи от хероин, използван през последните три месеца – това е разкрила физико-химичната експертиза, направена във ВМА след трагичната гибел на вокалиста на Gravity Co. Явор Захариев. Новината бе доказана от представителят на Софийската районна прокуратура Невена Зартова, съгласно която в косата и кръвта на артиста е имало още и следи от морфин, кодеин и други упойващи субстанции.

" Очакваме експертизата да ни бъде изпратена до края на седмицата, след което тя ще послужи на лекарите от " Пирогов " да изготвят окончателното умозаключение от аутопсията на тялото. Ако и то е изрично, че повода за гибелта не е насилствена, откакто и Министерство на вътрешните работи не откри никакви доказателства за побой, следствието, което стартира още до момента в който той беше жив - за телесна щета, ще бъде прекъснато ", добави пред дир.бг прокурор Зартова.

Информацията идва броени дни, откакто сестрата на Захариев – Рая, разгласи в обществените мрежи, че " по извънредно доказани данни, Явор не е имал опиати в тялото си “.

Припомняме, че музикантът беше открит оцапан с кръв и с голям брой контузии преди две седмици.

Предполага се, че фрактурата на носа и останалите контузии по тялото му пък най-вероятно са разследване от рухване. Освен външните пострадвания артистът имал и вътрешни увреждания, които не са свързани с случая, а със съществени бъбречни проблеми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР