СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В
Коментари Харесай

Младен Маринов с още подробности: За момента не можем да кажем кога точно е настъпила смъртта на Росен Ангелов


СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

За момента не можем да кажем по кое време тъкмо е настъпила гибелта на Росен Ангелов. На пръв взор се вижда, че има огнестрелна рана в региона на слепоочието. По изложение, по облеклата, които са открити, можем да допускаме, че това е лицето, което търсям. Това съобщи на ексклузивен брифинг в Столична дирекция на вътрешните работи основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов във връзка откритото тяло в сграда край село Луково, за което с огромна степен на сигурност се допуска, че е на търсения Росен Ангелов, упрекнат задочно в шесторното ликвидиране в Нови Искър в Новогодишната нощ.

Издирваният Росен Ангелов се е самоубил Издирваният за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов се е самоубил, съобщи БГНЕС. По първични данни Ангелов се е самоуби... Прочети повече В региона, в който ние предполагахме, че Росен Ангелов се укрива, е открито тялото. На пръв взор става въпрос за револвер берета. Разследването по шесторното ликвидиране продължава, разясни още Маринов. Той акцентира, че огледът занапред стартира. " Най-точна ще бъде съдебно-медицинската експертиза ", разясни основният комисар. 

Той още един път съобщи, че все още е ясно, че Росен Ангелов е работил самичък във връзка с шесторното ликвидиране. „ Планирахме широкомащабна интервенция в региона, където имаше данни, че е живеело лицето Росен Ангелов. Блокирахме допустимо по-голям регион, с цел да може той да бъде притиснат и да не се придвижва свободно. В рамките на тази обсада извършвахме претършуване дом по дом в региона, както и в цялата вилна зона на Луково.

В интервенцията участваха сили на българската войска, на Министерство на вътрешните работи, на военна полиция. Около 14:00 ч. през днешния ден при следващото претършуване на изоставена къща, е открито тялото на мъж, който по възраст и изложение дава отговор на търсеното лице ", даде детайлности основният секретар. Младен Маринов посочи, че се разпитват хора, които са познавали Ангелов и които могат да създадат изложение за неговия метод на живот, каква активност е правил и какви са били контактите му.

© Actualno.com

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР