СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ОГРОМНАТА ТРАГЕДИЯ НА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯКадри

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ОГРОМНАТА ТРАГЕДИЯ НА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯКадри
Коментари Харесай

Ето го шофьора на катастрофиралия автобус на АМ Тракия

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ОГРОМНАТА ТРАГЕДИЯ НА МАГИСТРАЛА " ТРАКИЯ "

Кадри Нова тв

Шофьорът на авариралия рейс на автомагистрала Тракия е Веселин Георгиев. Преди него рейсът е ръководен от Георги Василев. Това разгласи министърът на превоза Ивайло Московски на ексклузивен брифинг.

Той посочи, че се прави инспекция на техническото положение на рейса Юнион Ивкони, който катастрофира тази заран на автомагистрала Тракия.

Автобусът е минал техничекси обзор на 6 февруари тази година и има всички нужни документи, заяви Флагман. Министерство на превоза е в офиса на компанията и ревизира дали е имало предпътен медицински обзор на водачите и дали е минал предпътен механически обзор рейсът.

Установено е, че има годен пътен лист от 12-ти, т.е. през вчерашния ден. Автобусът е по направление постоянна автобусна линия София – Бургас – Бургас – София. Тръгнал от Бургас в 06:00 ч. Двамата водачи са се разменили на Сливен..

Жена с " Рено ", с плевенска регистрация, е придизвикала злокобната злополука, сочат предврителните данни за случая, станал по обед на автомагистралата. Ударът е пристигнал от кола с плевенска регистрация.

10 души починаха при мелето на Автомагистрала Тракия. 12 от потърпевшите при злополуката във Вакарел са признати в тежко положение в болница " Св. Анна ", заяви шефът на болничното заведение доктор Славчо Близнаков.

Става дума за трима мъже и седем дами.

Трима са с ортопедични контузии, счупвания на ръцете, има и трима, които са с по-леки пострадвания. Четирима са в противошокова зала със съчетани контузии на главата, гърдите, корема и гръбнака. Двама от тях са в операционна зала.

Четирима от докараните в „ Окръжна болница ” са с заплаха за живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР