След всичките си любовни завоевания, спортният журналист от bTV Петър

...
След всичките си любовни завоевания, спортният журналист от bTV Петър
Коментари Харесай

Петър Бакърджиев стана за резил

След всичките си любовни завоевания, спортният публицист от bTV Петър Бакърджиев умерено може да измести Благо Джизъса от първото място по правене на дечурлига.

И Бакърджиев като Джизъса не си губи по никакъв начин времето. Както към този момент стана ясно, той се снабди с трето дете, освен това от нова жена. Настоящата му половинка се споделя Кристина Иванова и е доста по-млада от него.

Колеги на някогашния баскетболист разясняват шеговито, че той е мачото на медията. Действа с обсег при дамите и бързо се снабдява с наследници. Очевидно поставя съществени грижи за 
положителния приръст на нацията.

Кристина има дете от първия си мъж. Само преди няколко дни, тя подари репортера на бТВ с дъщеричка Бориса. Прясната майка е приключила Техническия университет в Габрово, а сега учи „ Финанси “ във ВУЗФ.

Спортният публицист крие новата си жена. Преди време Бакърджиев тихомълком се раздели с майката на другите си две деца – Гергана Гунчева, която обаче отиде в бТВ през лятото. Двамата отново се събраха, само че на този стадий единствено като сътрудници.

Те се разделят след двегодишни опити да запазят фамилията си, като през това време Петър се влюбил в Кристина. Днес Гергана и Петър са в прелестни връзки и отглеждат децата си дружно. Двамата настояват, че връзките им стават все по-добри. 
Гергана споделя, че го обича като другар и татко на децата й. Те не усещат раздялата им прекалено много, тъй като живеят поравно и двамата.
Припомняме, че те бяха семейство по-малко от 10 години.

На Бакърджиев му върви с дамите и все дели легло със засукани хубавици. Той имаше къса спекулация и с Виктория Петрова. Двамата обаче бързо се разделиха и всеки пое по пътя си. След това спортният публицист се залюби с Гергана Гунчева и й направи две деца.

Днес има нова млада и красива жена, която го подари с дъщеричка. Плейбоят сполучливо върви по пътя на най-плодовития ни футболист Благой Георгиев, който има 4 деца от 3 дами.
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР