След впечатляващия първи лайв на шоуто миналата седмица, подобрил рекорда

...
След впечатляващия първи лайв на шоуто миналата седмица, подобрил рекорда
Коментари Харесай

Наско от БТР като Лучано Павароти е победител във втори лайв на „Като две капки вода“ – сезон 12

След впечатляващия първи лайв на шоуто предходната седмица, подобрил върха за най-силен старт в историята на , довечера предстоят още доста неповторими фалшификати. Предишната седмица водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро се приземиха с парашути пред студиото и направиха мощна поръчка за новия сезон.

Към експертното жури в състав Хилда Казасян, Любо Киров и Веселин Маринов се причисли Димитър Красимиров Милушев от публиката, който замести изчезналия Димитър Ковачев-Фънки. Четиримата ще имат нелеката задача да правят оценка невероятните музикални осъществявания се показаха и новите осем участници в сезона.

В първия лай успеха сграбчи Владимир Зомбори с безупречната реплика на Джъстин Тимбърлейк. Актьорът сподели и забележителни танцувални умения с шлагера „ Sexy Back ”.

Тази вечер трима от мъжете би трябвало да сменят пола си, а две от участничките ще влязат в двоен облик. Как ще се оправят и кой ще грабне успеха?
Първа на сцената довечера излиза актрисата от „ Сатиричния спектакъл “ Елена Атанасова. В предходното предаване тя съумя да покаже цялата сила и бунтарския дух на пънк и рок певицата P!nk и получи страхотни мнения от журито. Тази вечер се надяваме, че ще завоюва публиката с превъплъщението си в облиците на Гери Никол и 100 KILA, като извърши шлагера им “Направо ги умъртвявам ”. Музиката, текста и аранжимента са на G-N Music Label, а режисьор на видеото е Георги Марков. " Направо ги умъртвявам " е първият взаимен план на Гери-Никол и 100 Кила. Парчето е пети сингъл в актива на 18-годишната изпълнителка, която се прочу след присъединяване си в реалитито за таланти X Factor като част от момичешката тайфа Sweet 16. 

„ Тези води са доста дълбоки и мисля, че съумях да хвана на 100 KILA френското „ р “. Гери Никол е изключителна мацка и даже да не съм такава, ще го изиграя. Най-трудното ми при тези два облика е, че са буйни натури. Висока летва за мен “, показа Елена Атанасова.

„ Справихте се с музиката, която трябваше да имитирате. Впечатлен съм от пеенето “, разяснява Веселин Маринов. Новият член на журито, макар че не е експерт, е на мнение, че му е харесало осъществяването. „ Килата с тембъра и държанието беше доста добре “, сподели Любо Киров, чиято задача е била да наблюдава облика на рапъра. „ Ти пееш извънредно добре “, добави Хилда Казасян.

Владимир Зомбори се впусна самоуверено в голямото предизвикателство да влезе в обувките на певицата с необикновен глас Adele. Бутонът на шанса отреди на спечелилия от първи лайв да се извърши носталгичната балада „ Hello ”. Обявената за “Кралица на разрушените сърца ” певица извършва лиричната балада с съпровод на пиано и песента се трансформира в цялостен шлагер. клипът на Hello е гледан съвсем 3 милиарда пъти в интернет, а в изявление пред Опра Уинфри по-късно Адел разкрива, че песента е за намирането на себе си. Всеки нейн концерт стартира с тази ария, защото намира за необичайно да поздрави публиката с „ Hello ” по средата на шоуто.

“Страшно я одобрявам, само че вокално ме тормози по какъв начин ще я извърша. Основната ми цел ще е да опиша нейната история. Адел е с огромен диапозон на гласа и доста високи тонове ”, показа терзанията си Зомбори.
Двамата водещи останаха без думи от осъществяването на Зомбори.
“Това, което правиш на сцената не е истина. Изпя песента фантастично и всяка твоя фибра трептеше. Беше хванал всеки подробност от Адел ”, изрече възхищението си Хилда Казасян

“Днес ни счупи главите. След Джъстин Тимбърлейк даде мощна поръчка, само че през днешния ден съм тотално учуден ”, се причисли към суперлативите Любо Киров.
“Такова нещо се случва доста рядко. Предишния път си бяхте избрали песента, само че доста рядко се прави такава реплика от мъж. Невероятно подражаване на гласа на Адел ”, бе безапелационен Веселин Маринов.

Джулиана Гани предизвика удивление с майсторското си преобразяване в облика на поп-фолк легендата Тони Дачева, само че в този момент ще й се наложи да се развихри на сцената в облеклата на латино звездата Jennifer Lopez. Риалити звездата, модел и инфлуенсър извършва мега шлагера “On The Floor ”. Песента бе №1 в сингъл чартовете на 18 страни и с над 3 милиона продадени копия, а сингъла е измежду най-успешните в кариерата на латино звездата. На Джулиана  ще и се наложи да пее и танцува като удостоената със звезда на Холивудската алея на славата американска актриса, певица, танцьорка, дизайнер, продуцентка и фешън икона от пуерторикански генезис.

„ Това с певческото дишане е доста мъчно, а за мен е и нещо доста ново. Тя е наперена, нахакана, нагла латино дива, а аз съм усмихната и изцяло друга от нея. Трябва да се диша от диафрагмата, с цел да ми стигне въздуха до края на песента. Другият проблем са танците. Мислех си, че съм много гъвкава, до момента в който не се срещнах с балета. Те са като ластици “, тормози се Джулиана Гани. „ Има динамичност, диво е това парче и ме кефи “, показа Джулиана.

След нея неразпознаваем на сцената излезе вокалът на групата БТР Наско, на който Бутонът на шанса отреди комплицирана задача – реплика на международно известния италиански тенор Luciano Pavarotti и международния шлагер „ Caruso ”. Песента, основана през 1986 година от италианския поппевец, музикант и композитор Лучо Дала, е отдадена на именития оперен тенор Енрико Карузо. Песента увековечава силата на любовта посредством музиката и споделя за любовта и морето. Сингълът е разгласен за платинен от федерацията на италианската музикална промишленост. Лучано Павароти е един от фамозните „ Трима тенори “ и е добре прочут с концертите си пред голяма аудитория и с медийните си изяви.
„ Това е като че ли да се научиш да пееш още веднъж. Безкрайно съм обезпокоен. Не мога да схвана какво би трябвало да направя, тъй че и звуково и образно да наподобя Лучано Павароти. Аз съм като акулите – в случай че не се движа, не мога да вдишвам. А при Лучано той е с каменно лице, само че има ужасно наличие. Много желая да го направя, тъй като това е връх в музиката, който бих желал да доближи “, показа терзанията си Наско.

„ Треперех от самото начало. Това предаване ти дава опция да преодолееш себе си и да стигнеш до края на опциите си “, показа след осъществяването си българската роклегенда Атанас Пенев или прочут като Наско от БТР.

„ До последният миг ни караше да изживяваме осъществяването. Направи го с усет, грациозност и доста мощно влияе. Подходил си интелигентно към облика и това си проличава “, приветства го Хилда Казасян.

„ Не сте певица и актриса, само че имаше доста детайли от Дженифър Лопес. Много добра реплика и съм ужасно впечатлен “, сподели Веселин Маринов.
„ Този облик ти се получи и вървиш нагоре. Стараеш се и беше страхотна. Пя изцяло правилно при всички тези танци. Аплодисменти! “ е коментара на Любо Киров.

Младата и красива Християна Лоизу се оправи ослепително със задачата да се превъплъти двойния облик на колумбийската певица Shakira и барбадоската изпълнителка Rihanna с впечатляващата реплика на парчето „ Can’t Remember to Forget You ”. Видеото е безспорен шлагер и е гледано над 3 милиона пъти единствено за 12 часа. В сингъла двете певици залагат на композиция от реге, рок и ню уейв, с цел да оформят един от най-хубавите женски дуети на всички времена.

„ Малко смут има в очите ми. Не пея по този начин и несъмнено ще ми е мъчно. Риана е ледена и сериозна, до момента в който Шакира е по-дивачка и се усмихва. И двата облика са надалеч от мен “, признава победителката в X-Factor. „ Оказа се, че Риана ми бе по-трудна като облик “, показа след осъществяването си Християна, която разгласи в ефир, че е бременна и чака дете.

„ Много повече ми хареса по какъв начин направихте Риана, може би тъй като ви е било боязън от нея “, показа Фънки, който се завърна измежду журито.
„ На противоположното мнение съм. Шакира ти се получи доста по-добре. Удивителна певица си, само че би трябвало да забравиш себе си и даго хвърлиш някъде обратно “, сподели Хилда.
„ Имитацията на Шакира беше неповторима. Страхотна певица сте и доста добре имитирахте облика довечера “, причисли се Веселин Маринов.

Най-възрастният участник, естрадната легенда Панайот Панайотов, който в предходния лайв не се затрудни да пресъздаде една от най-известните международни музикални звезди – Том Джоунс, ще би трябвало да пее и танцува като рок фурията, неповторимата Tina Turner. Изпълнителят на едни от най-големите и безконечни български песни, ще изпее шлагера на кралицата на рока “The Best ”.  Носителката на 12 награди " Грами " и отличена със звезда в Залата на славата на рокендрола през 2021 година оставя ярка музикална диря на сцената. За Тина, с над 100 милиона продадени албуми и сингли, както и за Панайот Панайотов няма невъзможни неща.

„ Оставих страха някъде в къщи. Няма метод да изпея песента като Тина Търнар, само че ще се опитам. Ще се постарая да направя нейните характерни придвижвания, само че би трябвало да ми тръгне от вътрешната страна. Ще би трябвало да се движа повече, тъй като огромна част от публиката слуша с очите си “, сподели Панайот Панайотов.
„ Не се усети вътрешната сила на Тина Търнър. Пеенето беше фантастично, само че ми липсваше вътрешната сила. Тя ври и кипи, като леопард “, разяснява Хилда Казасян.

За артиста и водещ Иво Аръков е голямо предизвикателство да влезе в обувките на обичаната певица, Кичка Бодурова, изпълнявайки песента й от 1985 година „ Писах му “. Поп певицата има издадени 30 албума, в които пее на 5 езика- български, съветски, немски, гръцки и британски. Като ефирен водещ Иво печели сърцата на феновете с необятната си усмивка и положителното въодушевление, като артист – със мощната си актьорска игра. Ще успее ли с лекотата, с която влиза в облик за кино и сериали, да имитира правдиво открилата се в Съединени американски щати певица?

„ В това осъществяване ще има много препъни камъни. Припевът ми е доста комплициран, а и от самото начало има една хладна усмивка. Ако изпея Кичка, то мога да завладява НДК. Това е поверието. Надявам се да имам лека женствена стъпка и да докарам лекотата, която тя има “, с усмивка съобщи Иво Аръков.

„ Каня тази Кичка Бодурова на юбилейния ми концерт на 11 ноември в НДК. С пеенето Иво се оправи, само че с контакта с публиката беше малко повече, само че му поисквам шанс “, се включи от Съединени американски щати Кичка Бодурова.

„ Образът ти е доста крепък. Ти се забавляваш на сцената, а наличието ти беше доста блестящо “, разяснява Любо Киров.

Последна за вечерта на сцената излиза поп фолк звездата Мария, която сигурно ще очарова за следващ път почитателите си с впечатляващо си преобразяване в облика на легендата на българската естрадна музика Лили Иванова. Гласовитата певица извършва онлайн емблематичния шлагер „ Щурче “.

Песните на великата Лили нормално носят победи в хитовото шоу за фалшификати „ Като две капки вода “. Победителят от сезон 7 Стефан Илчев сграбчи огромната премия с песента „ Камино “. Фолкдивата Софи Маринова неотдавна завоюва благотворителния лайв „ Като две капки вода за всяко дете “, който се осъществя взаимно с УНИЦЕФ България, още веднъж с песента „ Скитница “ на огромната българска певица, а през предишния сезон 11 Владо Михайлов изпя „ За тебе бях “, на Керана й се падна „ Ти сън ли си “…

„ Много характерна е Лили като тембър и си поисквам да се оправя във връзка с пеенето. Нейното вибрато и динамичността, с която изнася текста са колкото красиви, толкоз и  комплицирани. Срещам компликация при жестовете й. тя рисува с ръката си, а по едно и също време с това микрофонът й е неподвижен. Давам всичко от себе си и се надявам да изнеса най-малко парченце от нея “, сподели Мария.

„ Точно с мярката изведе цялото си показване и изглеждаше като на концерт в НДК “, разяснява Любо Киров. “Най-важното беше да не се преиграе този облик. Беше оптимално покрай облика “, добави Хилда.

Следете  страницата, формалните профили на „ Като две капки вода “ в Instagram и TikTok, както и за повече информация за формалния старт на сезон 12.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР