След вота на недоверие ще има коалиционен съвет, на който

...
След вота на недоверие ще има коалиционен съвет, на който
Коментари Харесай

Деница Сачева: Това правителство трябва да довърши мандата си

След вота на съмнение ще има съдружен съвет, на който ще се вземе решение за бъдещето на кабинета. Това съобщи общественият министър Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е пред публицисти в Народно събрание.

"Кабинетът би трябвало да довърши мандата си в този състав и да се подготвим за постоянни парламентарните избори ", сподели още тя по тематиката за вота на съмнение.

Сачева предвижда какъв ще е развоят от вота на съмнение през днешния ден

"Има доста стартирани планове, актуализация на бюджет, който е в полза на всички, по тази причина държавното управление би трябвало да остане. Има работа за извършване ", добави Сачева.

Готова съм за оставка, в случай че се изиска, разкри Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

Няма спънка да приказваме с хората, които имат съответни претенции. С хората, които желаят бунт, оставки и протести - не виждам какво можем да преговаряме ", съобщи общественият министър.

Веселинов преди вота на съмнение: Ще разчитаме на хората, които слагат националния интерес над моментната страст

Аз почитам разделянето на управляващите за разлика от доста други институции. Конфликтът президентство-прокуратура които рефлектира върху това да се желае оставката на държавното управление, приключи Сачева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР