След вота ИТН ще донесе разума в 50-ия парламент, а

...
След вота ИТН ще донесе разума в 50-ия парламент, а
Коментари Харесай

Балабанов при регистрацията на ИТН в ЦИК: След изборите ще донесем разума в 50-ия парламент

След вота Има Такъв Народ ще донесе разсъдъка в 50-ия парламент, а " Продължаваме промяната-Демократична България " ще си получат заслуженото, съобщи Станислав Балабанов пред публицисти преди представители на партията да подадат нужните документи в ЦИК. По думите му всичко зависи от българските гласоподаватели, на база на всичко, което се случи, било обикновено Има Такъв Народ да бъдат алтернативата на ръководството през последните 9 месеца.

Ние останахме единствената поредна политическа групировка, която не съобщи гласоподавателите си нито един път, акцентира Балабанов. И добави, че последните четири Народното събрание е имало мнения чий план е Има Такъв Народ, по какъв метод са влезнали в Народното събрание.

Депутатът изясни, че в Европейския парламент ще бъдат по-консервативно ориентирани.

По тематиката за длъжностен външен министър, разяснява, че това е " скритата фантазия на Бойко Борисов " от последните седмици. Не стана с Мария Габриел, може пък да стане с Главчев, допусна Станислав Балабанов. Според него Главчев извършва всичко, което му каже водачът на ГЕРБ. Главчев е извънредно сериозна политическа фигура, показана от ГЕРБ, да не забравяме, че преди време беше ръководител на Народното събрание от ГЕРБ, напомни той.

Ще съдите Христо Иванов и " Продължаваме промяната ", техните промени в Конституцията докараха господин Главчев на власт със длъжностен кабинет, който е напълно на ГЕРБ,, в такава обстановка президентът не е отговорен, счита още Станислав Балабанов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР