След вчерашния, изпълнен с трагедии по пътищата, ден, в който

...
След вчерашния, изпълнен с трагедии по пътищата, ден, в който
Коментари Харесай

Диана Русинова изригна: Докато вие плюете, хората умират по пътищата ни!

След вчерашния, изпълнен с нещастия по пътищата, ден, в който починаха четирима българи, Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики безусловно изригна. Експертът, която нееднократно е поставяла наболели проблеми, касаещи сигурността на придвижването по българските пътища и даже непосредствено е упреквала политиците за високата смъртност по пътищата ни, този път се обърна към " дръскачите ", които съгласно нея не търсят отговорност на всички тези, които с бездействието си и безхаберието си ни доведоха до това пътищата ни да наподобяват на тези в Индия или Зимбабве.

Ето какво написа Диана Русинова във Фейсбук:

23.10.2023 година 15:04 ч. - Майка и щерка починаха в тежка злополука край Симитли;

23.10.2023 година 15:40 ч. - Тежка злополука на пътя Ботевград - Трудовец взе една жертва;

23.10.2023 година - 16:40 ч. - Тежка верижна злополука сред камион и четири коли на Северната скоростна тангента;

23.10.2023 година - Дете зад кормилото на рейс, цялостен с пътници;

23.10.2023 година Почина дядото, потърпевш при злополуката, провокирана от 12-годишното му внуче, карало в село Кралево.

Вероятно пропущам някоя. Но пък тук това е всекидневие, тъй че няма нищо ужасно.

И по този начин... " приказката " ще продължи и на следващия ден, до момента в който вие сте ангажирани с това да плюете във Фейсбук, несъмнено това Ви кара да си мислите, че сте велики, хората умират по пътищата ни. Докато Вие пишете, допълнително случаи нелепости, страната не прави нищо, а политиците са спокойни, тъй като сте ангажирани да сте дейни зад клавиатурата вместо да потърсите отговорност на тези, които с бездействието си и безхаберието си ни доведоха до това пътищата ни да наподобяват на тези в Индия или Зимбабве.

О, извинявайте, забравих, че даже и последните са по-напред от вас в класацията на Световния стопански конгрес по качество на инфраструктурата.

Пишете, можете го! Велики сте!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР