След въведеното извънредното положение в цялата страна, кметът на село

...
След въведеното извънредното положение в цялата страна, кметът на село
Коментари Харесай

Въпреки извънредното положение в страната: Селски кмет с голяма издънка

 След въведеното изключителното състояние в цялата страна, кметът на село Скобелево в община Павел Баня взел участие в всеобщи тържества.

Появиха се любителски фрагменти от забавата, само че самият той отхвърля нощес да е бил на ваучър. Получил сигнал за всеобщо събиране в заведение покрай селото. Знаел, че става въпрос за негови другари и отишъл да им каже, че е неразрешено, оповестява bTV.

" Предупредени бяха момчетата и ми дадоха обещание, че след половин час този ваучър ще завърши ", изясни кметът Ахмед Сюли.

Той изясни фрагментите от купона. 

" По принцип, те са ми другари множеството. Помолиха ме да седна, да ги уважа за няколко минути и да създадат една фотография за спомен да имаме ".

Купонът е бил във връзка 30-ия рожден ден на Илхан, който събрал компания едвам вдигнат наздравица.

" Направих нелепост, скърбя доста за това. Просто желаех единствено едно леко мероприятие ", сподели Илхан Пехливан.

Полицията научи от медиите за случилото се. Предстои инспекция.

За нарушаване алармираха и фенове от Пазарджик. Според сигнала през вчерашния ден няколко кафенета в центъра на града са предложили кафе и питиета. Сред тях е и заведение, свързвано с името на общинската съветничка Таня Димитрова.

Тя твърди, че отворили откакто здравната ревизия дала отговор, че могат да го създадат. След инспекция от полицията заведението е затворено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР