След успешното първо издание на стажа „Стани депутат за 1

...
След успешното първо издание на стажа „Стани депутат за 1
Коментари Харесай

50 млади българи стават депутати за един месец в ПГ на БСП

След сполучливото първо издание на стажа „ Стани народен представител за 1 месец”, през днешния ден той започва за повторно, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Изключително огромният интерес към програмата събра 50 млади стажанти, които от четвъртък ще влязат в Народното събрание, дружно с парламентарната група на "БСП за България ". Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова приветства младите стажанти и им сподели, че идват в най- дейния месец в работата на Народното събрание, когато се гледа бюджетът. "Ще ви бъде забавно, само че да знаете, че същинската политика е отвън тази сграда- в градовете и селата на България, където ние се срещаме с хората и представяме нашата "Визия за България "- сподели пред младежите водачът на Българска социалистическа партия и ги предложения, в случай че имат предпочитание и желаят да разберат- по какъв начин протичат тези срещи, да се включат в представянето и дискутирането на плана.

"Щастлив съм, че виждам толкоз доста младежи, които се интересуват от политика. Това ми вдъхва религия и вяра и опровергава всички клишета, че младите в България са аполитични. Всички виждате в какво положение се намира страната ни и доколко ескалира публичното неодобрение. " Това съобщи пред стажантите ръководителят на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия Николай Бериевски. Според него от всички младежи зависи доста сега, тъй като от положението на страна зависи "нашето общо бъдеще ".

Стажантите ще бъдат разграничени в шест групи и ще работят "за ръка " с народните представители от ПГ на "БСП за България ".

Младите хора бяха приветствани и от ръководителя на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия – София Петко Димитров, от Габриел Вълков, който е секретар „ Обучения и стажантски програми” и от Мина Кутева- секретар „ Неправителствени организации и обучения” на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР