След успеха на Убийство в Ориент експрес“ (2017) и Смърт

...
След успеха на Убийство в Ориент експрес“ (2017) и Смърт
Коментари Харесай

Смъртта е само началото: “Призраци във Венеция“ по Агата Кристи (кино предложение)

След триумфа на „ Убийство в Ориент експрес “ (2017) и „ Смърт край Нил “ (2022) носителят на „ Оскар “ режисьор Кенет Брана, сценаристът Майкъл Грийн и продуцентът Джуди Хофлънд още веднъж сплотяват сили, с цел да пренесат на екран нова страховита тайнственост от кралицата на престъпните истории Агата Кристи – „ Призраци във Венеция “.

Вдъхновен от романа „ Празникът на Вси светии “, „ Призраци във Венеция “ ще ни води след края на Втората международна война във Венеция, в нощта на Вси светии. Пенсиониран и живеещ в заточение в най-бляскавия град в света по това време, фамозният детектив Еркюл Поаро насилствено се оказва измежду присъстващите на спиритичен сеанс в разпадащ се, населяван от духове замък. Когато един от гостите е погубен, Поаро се озовава в центъра на злокобен свят на сенки и секрети.

Освен като режисьор Кенет Брана се завръща и като реализатор на ролята на емблематичния Еркюл Поаро, който този път се сблъсква с тайнственост, която наподобява опонира на твърдата му религия в логиката, разсъдъка и действителността. Допълнително доказателство, че „ Призраци във Венеция “ ще ни предложи нещо друго от всички досегашни случаи на Поаро, които сме виждали на огромния екран, е първият филмов откъс на кино лентата, който ни потапя надълбоко в страховитата свръхестествена атмосфера на мистерията... Смъртта е единствено началото.

Режисьор на „ Призраци във Венеция “ е Кенет Брана, а сценарист е Майкъл Грийн. Продуценти са Джуди Хофлънд и Кенет Брана, а изпълнителни продуценти са Лоуис Килин, Джеймс Причард, Ридли Скот, Саймън Кинбърг и Марк Гордън.

Освен Кенет Брана в звездния актьорски екип се включват носителката на „ Оскар “ Мишел Йео, Тина Фей, Джейми Дорнан, Кели Райли, Ема Леърд, Рикардо Скамарчо, Камил Котин, Кайл Алън, Джуд Хил, Али Кан и други

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР