След успеха на IQOS компанията разширява портфолиото си от бездимни

...
След успеха на IQOS компанията разширява портфолиото си от бездимни
Коментари Харесай

Филип Морис пуска LIL SOLID 2.0 – ново устройство за нагряване на тютютн


След триумфа на IQOS компанията уголемява портфолиото си от бездимни други възможности посредством извънредния си контракт с корейската тютюнева компания KT&G за дистрибуция на LIL SOLID 2.0.

През ноември 2021 година Филип Морис Интернешънъл стартира комерсиалната реализация на нова бездимна опция на стандартните цигари в България – устройството за нагряване на тютюн lilSOLID 2.0 на корейската тютюнева компания KT&G. Двете организации оповестиха световното си съдействие още през януари 2020 година Според него Филип Морис Интернешънъл ще комерсиализира продукта на една от водещите тютюневи компании в Азия на всички пазари по света, като се изключи родината на lil - Южна Корея, където устройството се предлага от KT&G. Споразумението е с първичен период от 3 години.

 lilSOLID 2.0 е последващо потомство на lilSOLID – еднокомпонентно устройство, което употребява технология за индукционно нагряване на тютюнапосредством щифт, тъй че да се генерира аерозол без горене, пушек и пепел. Към момента устройствотоlilSOLID се предлага от ФМИ на 12 пазара отвън Южна Корея, измежду които са Русия, Япония, Украйна, Армения, Албания, Сърбия, Северна Македония. Българският пазар е измежду първите в Европейски Съюз дружно с Полша, Чехия, Словакия и Гърция, на които ще се предлага новата бездимна опция.

„ Нашата упоритост е да продължим да изпълняваме световната цел за бъдеще без пушек, в което всички пълнолетни пушачи, които другояче биха траяли да пушат, да преминат допустимо най-скоро на по-добри други възможности и да откажат цигарите “, съобщи Джордж Маргонис, общоприет управител на Филип Морис България по време на виртуалното събитие за показване на продукта в България.

 Продуктите на корейската компания KT&G, които се оферират от ФМИ, са минали през деликатна оценка, с цел да се подсигурява, че дават отговор на всички регулаторни условия на пазарите, където ще се оферират. Устройството покрива и високите стандарти на ФМИ за строга научна оценка, включваща доказателства за липса на горене и доста понижение на коцентрациите на нездравословни и евентуално нездравословни субстанции спрямо отделяните от стандартните цигари.

 Над 20 милиона са пълнолетните консуматори на устройството за нагряване на тютюн IQOS в 70 страни по света, сочат последните финансови резултати на компания затретото тримесечие на 2021 година От тях близо 73% са минали напълно на бездимното устройство и са спрели да пушат.



 

Филип Морис Интернешънъл: Изграждане на бъдеще без дим 

Филип Морис Интернешънъл (ФМИ) е водач в трансформацията на тютюневата промишленост за създаване на бъдеще без пушек и подмяна на цигарите с бездимни други възможности в интерес на пълнолетните пушачи, които в противоположен случай биха траяли да пушат. ФМИ е водеща интернационална тютюнева компания за произвеждане и продажба на цигари, както и на бездимни произведения и обвързваните с тях електронни устройства и аксесоари и други произведения, съдържащи никотин, на пазари отвън Съединени американски щати.

Бъдещето на компанията са новата категория бездимни артикули, които въпреки и не без риск, са по-добрият избор за потребителите спрямо продължителното пушене. На базата на своите мултидисциплинарни качества при създаването на нови артикули, на високотехнологично съоръжение и водещи научни достижения, ФМИ се стреми бездимните артикули да дават отговор на желанията на потребителите и на строгите нормативни условия. Портфолиото от бездимни артикули включва устройства за нагряване на тютюн и електронни изпарители, съдържащи никотин.

Повече информация можете да намерите на и
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР