След усложняването на обстановката около санкциите, наложени от САЩ, Huawei

...
След усложняването на обстановката около санкциите, наложени от САЩ, Huawei
Коментари Харесай

Заместникът на Android - HarmonyOS идва официално на 2 юни

След усложняването на ситуацията към глобите, наложени от Съединени американски щати, Huawei в последните години залага съществено над създаването над лична мобилна операционна система. Днес стана ясно, че формалната ѝ премиера ще се състои на 2 юни в 11 часа българско време, а ние към този момент получихме публична покана за събитието.

Разработката на HarmonyOS стартира напролет на 2016 година. Операционната система на Huawei е съвместима с Android приложенията и китайският софтуерен колос има намерение да стартира да я конфигурира във всички свои смарт телефони. Появи се неофициална информация, че новата Оценка за съвместимост на Huawei е заинтригувала и другите производители на смарт телефони.

Очаква се новата операционна система на доближи до редица устройства и в това число да размени познатия Android в смарт телефоните на китайския производител. Със сигурност тя ще бъде препоръчана и като ъпдейт на редица модели, които сега са настоящи на пазара и работят с операционната система на Гугъл, само че кои тъкмо – следва да разберем.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР