След упоритите слухове за влошеното здравословно състояние на чеченския лидер

...
След упоритите слухове за влошеното здравословно състояние на чеченския лидер
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров се появи след слуховете за състоянието му: Така или иначе дълго не искам да живея

След упоритите клюки за влошеното здравословно положение на чеченския водач Рамзан Кадиров, чийто конвой от дни към този момент не може да бъде видян в Чечения, а самият Кадиров не се появяваше обществено на никое място - нито на срещата на Путин с ръководителите на севернокавказките републики, нито на Курбан Байрам, Кадиров най-сетне разгласява видео, само че то единствено подхрани нови въпроси, съобщи Актуално.

На към 40-секундното видео Кадиров седи на подредена за закуска маса с депутата от Държавната дума Адам Делимханов и споделя, че животът е забавен, когато е къс. 

Прави усещане, че Кадиров приказва задъхвайки се, а ръката му трепери. Ето какво споделя той: " Живеем, живеем постепенно. Животът е забавен, когато е къс. Така или другояче дълго не желаеме да живеем. Ще живеем малко, само че почтено. "  

Че бъбречното заболяване на Кадиров се е влошило написа на 1 юли чеченският опозиционер Тумсо Абдурахманов, прочут под псевдонима Абу-Саддам Шишани, а преди ден синът му Адам разгласява в Instagram фотография с Кадиров, под която го възхвалява и се моли на Бог да го пази.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР