След унизителното 0:3 срещу Хърватия, дошло след безобразно слаба игра,

...
След унизителното 0:3 срещу Хърватия, дошло след безобразно слаба игра,
Коментари Харесай

Аржентинските футболисти поискаха оставката на треньора още преди мача с Нигерия

След унизителното 0:3 против Хърватия, пристигнало след безобразно слаба игра, всички футболисти на Аржентина са се събрали и са поискали треньорът Хорхе Сампаоли да напусне още преди последния мач в групата – против Нигерия, който е на 26 юни.

Аржентинският публицист от Am?rica TV Себастиан Темпоне разкри това в „ Туитър ”. Той добави, че футболистите са декларирали своето предпочитание на Сампаоли, като са му декларирали, че може да откажат да упражняват, в случай че той не се махне.

Според Темпоне, най-големи шансове да размени селекционера е Хорхе Буручага, който означи победния гол за 3:2 във финала на международното в Мексико през 1986 година против Германия. Буручага, който след 2002 година бе ментор на много тимове в Аржентина, сега е без ангажимент, откакто през 2016 година напусна „ Атлетико де Рафаела ”.

Който и да размени Сампаоли, няма да може да направи кой знае какви промени в оставащите 4 дни. В последния си мач Аржентина би трябвало наложително да победи Нигерия с огромна разлика, с цел да се надява на вероятно класиране напред, което наложително минава през победа на Хърватия над Исландия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР