Снимка БГНЕС Унгария реши да подари на Черна гора 25

...
Снимка БГНЕС Унгария реши да подари на Черна гора 25
Коментари Харесай

Унгария подарява на Черна гора 25 км бодлива тел за гранична ограда

Снимка БГНЕС
Унгария реши да подари на Черна гора 25 км. бодлива тел, която да бъде потребление за създаване на ограда по границата с Албания за прекъсване на мигрантите от Страната на орлите, насочили се към Европа, предава БГНЕС.
„ Унгарският външен министър Петер Сиярто предложил помощ на Подгорица в миг, когато се заприказва за нова вълна от имигранти от Турция и Гърция към Западна Европа. Според унгарските медии, полицейското управление към този момент се е съгласил да даде на Черна гора 25 км. стоманена ограда, с цел да отбрани най-уязвимата част от черногорско-албанската граница и да предотврати незаконната имиграция “, съобщила албанската телевизия Ора Нюз.
Според същия източник черногорският външен министър Сърджан Дарманович споделил, че държавното управление на Черна гора е подготвена да отбрани страната от възможен приток на незаконни имигранти. „ Унгария поддържа това, тъй като в полза на Будапеща е Черна гора да отбрани своите граници. Подготвени сме да предложим цялостна помощ на Черна гора, с цел да отбрани своите граници “, споделил Сиярто.
В Албания среднодневно полицията открива минимум 10 незаконни имигранти от страни в Близкия изток. През миналия интервал от годината са открити към 3 хиляди имигранти. Но не е дребен и броят на тези, които са съумели да минават директно през Албания и през Черна гора, с цел да отидат в някоя от западноевропейските страни.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР