След участието в предаването Смени жената“ пиленцата от Монако отново

...
След участието в предаването Смени жената“ пиленцата от Монако отново
Коментари Харесай

Цяла България им се смее, но те си мислят, че тънат в лукс

След присъединяване в предаването " Смени дамата “ пиленцата от Монако още веднъж станаха за смях, въпреки че те са привикнали да бъдат обект на всевъзможни насмешки, които да разчитат като злоба. Така публично Нина и Боби Димитрови към този момент се изложиха и в народен ефир – който е пропуснал да разбере за " първокласния им живот ", към този момент знае всичко. 

Дори след хилядите неоправдателни мнения двамата не престават да си живеят в една неистина и да имат вяра, че са обществени персони в Монако, които тънат в разкош и благоденствие. Двамата през вчерашния ден отпразнуваха 35-я рожден ден на Нина в Сен Тропе на топ първокласно място единствено с випове.

Първата топ локация за фотоси беше най-луксозното място – лятната резиденция на Chanel. Денят продължи още веднъж с доста звезден искра към Нинчето, тъй като пиленцата се озоваха на ВИП ваучър в Сен Тропе - по думите им единствено с топ звезди.

Снимките продължиха на яхтеното пристанище. Единствената, която има достойнството да бъде близка с тези " звезди “, е Норчето Недкова. Плеймейтката честити рождения ден на своята приятелка по душа и ум. Често тримата си почиват дружно в Монако и несъмнено търсят мъж на Нора, който да може да им обезпечи къща до тази на Филип Плейн. Смехът с тях няма край, а излагацията е цялостна, написа vbox7.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР