След убийството убийството на генерал Касем Солеймани, Германия затяга мерките

...
След убийството убийството на генерал Касем Солеймани, Германия затяга мерките
Коментари Харесай

Немският кабинет: Европа я грози терор след убийството на ген. Сюлеймани

След убийството убийството на военачалник Касем Солеймани, Германия стяга ограниченията за сигурност към американски и израелски и еврейски институции и културни центрове.
Виждаме заплаха от ескалация. Затова призоваваме за въздържаност и самообладание, които да успокоят напрежението “, съобщи една от говорителките на немския кабинет Улрике Демер.

Говорител на външното министерство на Германия разгласи, че Берлин споделя вижданията на Съединени американски щати за деструктивната политика на Иран и осъжда остро последното нахлуване над посолството на Съединени американски щати в Багдад от ирански милиции.

Германия обаче не се включва в тактиката на Съединени американски щати за оптимален напън над Иран.

„ Опасността от война се повиши неимоверно “, разяснява политологът Хайо Функе. „ От идващите месеци зависи по какъв начин ще се развият нещата, само че е необходимо и двете страни да положат старания да уталожаване на напрежението. Германското държавно управление би трябвало да постави старания това да стане и да не мълчи “, съобщи той.

Според информации на немското разузнаване военачалник Солеймани е подготвял огромен атентат против американски жители и това е наложило незабавната реакция на американците.

Но с отстраняването на военачалник Солеймани заплахата надалеч не е отминала. Заместник-председателят на парламентарната секта на демократичната Свободна Демократична партия граф Александер Ламбсдорф предизвести: „ Трябва да сме подготвени за ответен удар – терористични офанзиви и възмездие в Европа. “
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР