След убийството на 7-годишното момиче в Момчилград, вчера стана ясно,

...
След убийството на 7-годишното момиче в Момчилград, вчера стана ясно,
Коментари Харесай

Мистерията с убийството на дете в Момчилград се заплита

След убийството на 7-годишното момиче в Момчилград, през вчерашния ден стана ясно, че е арестувана жена близка до детето, може би даже неговата майка. Но досега няма повдигнато обвиняване за закононарушението.

Според „ 24 часа” са били привикани за разпит 5-ма души, като прокуратурата работи по всички вероятни версии, една от които е убийството да е поръчано от майката.

Очакват се и резултатите от ДНК разбор на улики, открити на мястото на престъплението.

По неофициална информация Садет Муса - майката на жертвата, е била задържана късно вечерта в неделя. За разпит била викана и нейна близка с букви А.Т.

От прокуратурата в Кърджали обаче отхвърлят да дадат каквато и да било информация с претекста, че това може да попречи на следствието.

Заради неналичието на информация по случая хората в града са обезпокоени, че измежду тях може да има палач и заплашват с митинги.

Пред камерата на „ Здравей, България” по NOVA гражданин на Момчилград призна, че съгражданите му се опасяват и са ужасени от осъщественото закононарушение.

Малката Дамла беше открита задушена в дома си. Според проверяващите килърът е притискал с ръка устата и нослето на детето, до момента в който то не е по отношение на да диша. Подобен метод на ликвидиране е присъщ извънредно за дами. Тялото на детето с уста, залепена с тиксо, е намерено от майката, когато се върнала от нощна промяна в неделя сутринта.

По принцип, когато майката отсъствала, момичето било гледано от баба му, която обаче се наложило да замине при болната си сестра в Турция, няколко дни преди съдбовната нощ. Бащата на детето работи в Белгия, а братът, в Истанбул. Всички те сега са в Момчилград.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР